Time : 11:21:38 AM
Date : Wednesday, December 08, 2004
Sender Name: LUON

Sony Europe kiest LUON voor zijn Kerst e-marketingcampagne

Na competitie heeft Sony Europe gekozen voor het Belgische marketingbureau LUON om zijn Kerst e-campagne uit te voeren. Het pan-Europese project waarin alle opt-in contacten van Sony zullen worden aangesproken loopt over 7 weken en in 26 locale markten.

De campagne richt zich tot alle Europese e-contacten van Sony (meer dan 1 miljoen). Zij zullen op een gestructureerde en relevante wijze worden geïnformeerd over het brede productgamma van Sony. Door hierbij een hoge mate van interactie en betrokkenheid te genereren, zal de campagne substantieel ondersteuning bieden aan zowel directe als indirecte verkoop.

LUON is verantwoordelijk voor tactics, concept, design en ontwikkeling van alle master-versies, evenals voor de coördinatie van de andere partijen die betrokken zijn bij de vertaling en ontwikkeling van anderstalige versies en de verzending ervan.

Sony Europe heeft bewust voor LUON gekozen omwille van de creatieve benadering waarin ze marketingdoelstellingen vertaalt in een warme en persoonlijke benadering die perfect aansluit bij het seizoensthema en de Sony brand. De ervaring van het bureau met e-mailcampagnes voor klantenbinding voor Sony Digital Imaging Europe en het feit dat LUON ook verantwoordelijk is voor de wereldwijde direct e-marketing van Sony Ericsson waren voor Sony doorslaggevend om hen dit project toe te vertrouwen.

Bas Jespers, client services director van LUON: "We zijn erg blij dat Sony dit project aan ons heeft toevertrouwd. Ondanks het krappe tijdschema en de sterke targetting, met inbegrip van test split-runs en alle lokale aanpassingen, hebben we alle vertrouwen in het welslagen van deze directe e-marketingcampagne. Met een gerichte aanpak, een kwalitatieve database en een interessant aanbod zal deze pan-Europese campagne zowel een goede merkbeleving voor de consument als een steke return voor Sony opleveren."

Een campagnebeeld is ook beschikbaar bij dit persbericht op www.pressreleases.be

_____________________
LUON is een marketingbureau dat haar klanten oplossingen biedt op het vlak van marketing advies, onderzoek, communicatie en technologie (www.luon.com).

Neem contact op met Bas Jespers via bjespers@luon.com voor meer informatie over dit project of direct e-marketing in het algemeen.

LUON
Brusselsesteenweg 560
B-3090 Overijse
Belgium
www.luon.com

+32 2 686 00 10
info@luon.com

URL: http://www.luon.com