Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost Gelderland.

* District Noordwest-Veluwe


P E R S B E R I C H T E N


POLITIEDISTRICT NOORDWEST VELUWE


8 december 2004


Nieuwe wijkagent 't Harde, Hoge Enk en Doornspijk


Politieman Henk van der Weerd is met ingang van 1 december begonnen als wijkagent van de gebieden 't Harde, Hoge Enk en Doornspijk.
Hij is 41 jaar oud en heeft intussen 22 jaren werkervaring bij de politie opgebouwd.
In 1982 begon hij zijn loopbaan bij de toenmalige rijkspolitie in Oldebroek. Vervolgens ging hij in 1998 over naar de Regionale Meldkamer en het laatste jaar werkte hij in het politieteam van Putten.
Wijkagent Henk van der Weerd werkt fulltime in zijn wijk, die uit de drie genoemde gebieden van de gemeente Elburg bestaat.
De wijkagenten zijn bereikbaar via het landelijke nummer 0900-8844.Men wordt dan in contact gebracht met het teamsecretariaat of direct doorverbonden met de wijkagent. Mocht hij op dat moment niet bereikbaar zijn, dan wordt er, indien gewenst een afspraak gemaakt voor een persoonlijk gesprek of een notitie gemaakt om terug te bellen.


Aangifte doen


Alle politiebureaus op de Veluwe hebben vaste openingstijden.
Ze zijn geopend op maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 tot 12.00 uur. Om lange wachttijden aan de balie te voorkomen, zijn deze vrije inlooptijden niet bedoeld om aangifte te doen. Daarvoor kunt u een afspraak maken door middel van een telefoontje naar 0900-8844. U kunt ook aangifte op internet via www.politie.nl. Internetaangifte kan op elk gewenst moment is beschikbaar voor een aantal kleinere misdrijven waarvan de dader niet bekend is.