Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Hemelrijk stunt deze winter met kinderfeestjes!

Geachte redactie,

Bij BillyBird Park Hemelrijk is de feestgekte volledig toegeslagen! Met maar liefst ¤ 2,75 extra winterkorting op de kinderfeestarrangementen, is een kinderfeestje bij Hemelrijk deze winter niet alleen erg leuk, maar ook nog 'ns heel erg voordelig...

Van maandag t/m zaterdag wordt er bij Hemelrijk tijdelijk een extra winterkorting voor de kinderfeestarrangementen gehanteerd van maar liefst ¤ 2,75 per persoon. Een heerlijk menuutje inclusief entree, nog voor minder dan de normale entreeprijs. Een goed begin dus voor een geslaagd kinderfeestje, want dat wordt gegarandeerd feesten, spelen én smullen bij Hemelrijk!

Met de winterkorting komt het Zeeroversarrangement op slechts ¤ 6,00 per persoon. Toegang tot het park ( incl. gebruikmaking van alle attracties en faciliteiten*), een heerlijk frietje met mayonaise, een frikandel of kroket én een drankje met souvenirbeker zijn allemaal bij de prijs inbegrepen. Het Schatkistarrangement bedraagt slechts ¤ 5,20 per persoon, hierbij inbegrepen zijn de toegang tot het park (incl. gebruikmaking van alle attracties en faciliteiten*), een frietje met mayonaise en een drankje met souvenirbeker.

Reserveren hoeft niet!
Voor kinderfeestjes hoeft u niet te reserveren. Er is altijd plaats bij Hemelrijk. Bij binnenkomst bestelt u bij de Receptie, waar u een ticket mee krijgt die u vervolgens op het door u gewenste tijdstip in kunt leveren voor de menuutjes in Zeeroversland. De kinderfeestarrangementen zijn niet leeftijdsgebonden en verkrijgbaar vanaf 8 personen (volwassenen inbegrepen).

Ook abonnementhouders profiteren van de arrangementen. Zij betalen slechts ¤ 2,40 voor het Schatkistarrangement en ¤ 3,20 voor het Zeeroversarrangement. Wist u al dat u met uw kinderfeestje gratis een voorstelling kunt bijwonen in het knusse Poppentheater? Informeer hiervoor naar de tijden van de voorstellingen.

BILLYBIRD PARK HEMELRIJK
BillyBird Park Hemelrijk beschikt naast de ruime binnenspeeltuinen Zeeroversland en De Kinderkermis ook over een knus Poppentheater, een Verkeersspeeltuin, een uitgestrekte 'Outback Survival' en een prachtig strandbad. In de Outback Survival vindt men een touwenparcours, bootjesglijbaan, bungee-trampolines én onze nieuwste attractie: de overweldigende klimberg Hemelaya. BillyBird Park Hemelrijk biedt jaarlijks ruim 300.000 bezoekers binnen én buiten plezier. Het park is m.u.v. Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag iedere dag open vanaf 10.00 uur en te vinden aan de Zeelandsedijk in het Brabantse Volkel. De all-in toegangsprijs bedraagt normaal ¤ 6,80 per persoon. Voor abonnementhouders en kinderen t/m 2 jaar is de toegang gratis. Raadpleeg voor meer informatie: de infolijn (0413) 272 987 of de internetsite www.BillyBird.nl


* Tijdens de winterperiode kunnen bepaalde attracties gesloten zijn.