Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

DORDRECHT, 8 december 2004

Stichting Vrienden van De Hoop start met nieuwe

website

Dordrecht Stichting Vrienden van De Hoop in Dordrecht heeft een nieuwe website gelanceerd: www.steundehoop.nl. Stichting Vrienden van de Hoop werft onder andere fondsen voor Stichting De Hoop, centrum voor evangelische verslavingszorg en hulpverlening in Dordrecht. Met de website zet Stichting Vrienden van De Hoop een nieuw middel in om mensen te bereiken en fondsen te werven voor Stichting De Hoop.

De website is onderverdeeld in de hoofdrubrieken: kids, jongeren, volwassen en diaconieën. Op de site kunnen mensen onder andere vinden op welke manieren ze Stichting De Hoop kunnen ondersteunen: zo kunnen zij zich bijvoorbeeld abonneren op één van de periodieken van Stichting Vrienden van De Hoop. Ook kunnen ze informatie vinden over Stichting De Hoop.

In de komende periode zal Stichting Vrienden van De Hoop werken aan de ontwikkeling van een digitale webwinkel. Ook zal het binnenkort mogelijk worden om online te doneren. Tevens zal de videofilm over De Hoop op de site te zien zijn en zal het mogelijk worden om een virtuele rondleiding te maken door de verschillende locaties van De Hoop. Stichting Vrienden van De Hoop werkt daarnaast aan de ontwikkeling van

e-mailnieuwsbrief.

Reageren op de nieuwe website is mogelijk via info@vriendenvandehoop.nl


1eb4fa0.gif



Ingezonden persbericht