Ingezonden persbericht


Persbericht

VLM Airlines breekt alle records en verwelkomt 500.000ste passagier

Rotterdam, 8 december 2004 VLM Airlines verwelkomde vandaag haar 500.000ste passagier aan boord van de vlucht VG 153 van Brussel naar London City.

Drie weken voor het einde van het jaar breekt VLM Airlines het hoogste record door de 500.000ste bezoeker voor 2004 te verwelkomen. Tot nu toe in 2004 steeg het aantal passagiers met 31% in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar. De luchtvaartmaatschappij vervoerde vorig jaar in totaal 407.000 geboekte passagiers op al haar vluchten.

De 500.000ste passagier van VLM Airlines vloog vandaag van Brussel naar London City. Hij werd op de luchthaven verwelkomd door Johan Vanneste, Managing Director van VLM Airlines en Jan Van der Cruysse, communicatiemanager van BIAC (Brussels International Airport Company). De 500.000ste passagier, Dhr. Abbas Bayat, CEO van Sunnyland Distribution, vliegt wekelijks van Brussel naar London City met VLM Airlines. Ik denk dat VLM Airlines perfect begrijpt wat de behoeften van zakenreizigers zijn. VLM Airlines is de snelste manier om van Brussel in het hart van London te geraken. Zeker met London City Airport zo dicht bij het stadscentrum is er geen beter alternatief om naar London te reizen.

Met de lancering van twee nieuwe routes, Liverpool London City in februari en Jersey London City eind juni, en daarnaast ook de uitbreiding van de vloot met 4 nieuwe toestellen, is het een druk jaar geweest voor VLM Airlines. Johan Vanneste, Managing Director van VLM Airlines hoor je echter niet klagen: We zijn bijzonder trots om hier vandaag te zijn en de 500.000ste passagier te verwelkomen aan boord van de vlucht Brussel London City. Tegelijkertijd wil ik alle passagiers bedanken die op regelmatige basis met ons gevlogen hebben. Hun vertrouwen in onze maatschappij is voor ons van grote waarde.

Mark Duyck, COO van BIAC stelt: Sinds geruime tijd is de standvastige en frequente verbinding van VLM Airlines niet langer een alternatief voor zakelijk verkeer tussen de Britse en Belgische hoofdstad, maar een volwaardig en aantrekkelijk product van uitstekende kwaliteit en met een perfecte punctualiteit.

VLM Airlines brak vorige week in Luxemburg nog een ander record: de maatschappij overschreed voor de eerste keer de grens van 1000 passagiers per week, sinds het zesjarig bestaan van de route tussen London City en Luxemburg. Het is nu iets meer dan een jaar dat VLM Airlines de route Luxemburg London City volledig onafhankelijk aanbiedt. Het record bewijst dat meer en meer passagiers er voor kiezen om met VLM Airlines te vliegen op de route van Luxemburg naar London.

Voor beeldmateriaal zie: http://www.online-pr.nl/photos.asp?customer_id=45

Over VLM Airlines
VLM Airlines is actief sinds 1993 en biedt lijndiensten aan vanuit Antwerpen, Brussel, Liverpool, Luxemburg, Manchester, Jersey en Rotterdam met bestemming London City. Vanuit Rotterdam worden er ook dagelijkse vluchten aangeboden naar Hamburg. In de zomermaanden worden rechtstreekse vluchten aangeboden op de Kanaaleilanden vanuit Rotterdam. Hiernaast organiseert VLM Airlines een groot aantal bedrijfscharters naar uiteenlopende bestemmingen in Europa. De onderneming genereerde over 2003 voor de zesde keer op rij winst en stelt thans 330 personen te werk. Voor online reserveringen, het vliegschema en andere informatie: www.flyvlm.com