Gemeente Waterland


Vanaf 26 september 2004 heeft het ontwerp-bestemmingsplan Marken ter inzage gelegen ter voorbereiding van de behandeling in de gemeenteraad. Door diverse betrokkenen zijn inmiddels zienswijzen ingediend. Naar aanleiding van de ingekomen zienswijzen zullen twee openbare vergaderingen gehouden worden. De bevoegdheid tot horen is door de raad van de gemeente Waterland in handen gegeven van de commissie Ruimtelijk Ontwikkeling en Milieu (ROM).

Mondelinge toelichting
Op maandag 20 december 2004, worden degene die eerder schriftelijk hebben aangegeven hun zienswijze nog nader te willen toelichten hiertoe in de gelegenheid gesteld. Zij worden door een delegatie van de commissie Ruimtelijke Ordening & Milieu gehoord. Deze vergadering wordt gehouden in t Trefpunt op Marken en start om 19. 30 uur.

Advies aan raad
Op dinsdag 21 december 2004, komt de commissie Ruimtelijke Ordening & Milieu bijeen om te beraadslagen over de ontvangen zienswijzen, de reactie van het college van B&W hierop en over het uit te brengen advies aan de gemeenteraad. Deze vergadering wordt gehouden in de raadzaal van het gemeentehuis te Monnickendam en start eveneens om 19.30 uur.

Welkom
GeĂŻnteressseerden zijn van harte welkom de vergaderingen bij te wonen. Beide openbare vergaderingen dienen ter voorbereiding van de vaststelling van het nieuwe bestemmingsplan voor de bebouwde gebieden op Marken. Naar verwachting zal het voorstel tot vaststelling van het bestemmingsplan Marken behandeld worden in de gemeenteraadsvergadering van 27 januari 2005.