Gemeente Capelle a/d IJssel

Vergadering Wijkoverlegplatform Oostgaarde 8 december 2004

Let op! Gewijzigde vergaderlocatie: op bezoek in de Molukkenbuurt

Op woensdag 8 december 2004 om 20.00 uur vergadert het Wijkoverlegplatform Oostgaarde. De vergadering wordt gehouden in het Moluks verenigingshuis Nunu Mahua, achter de Gamma, in het verlengde en aan het einde van de Noorderbreedte 101. Centraal op de agenda staan twee onderwerpen, te weten: kennismaking met de nieuwe overlegstructuur van de DMC (Dewan Maluku Capelle), de zogeheten Molukkenraad en een interactieve uitwisseling met alle aanwezigen, vormgegeven door het Dagelijks Bestuur van het wijkoverlegplatform inzake een vernieuwende bestuursstijl van het WOP Oostgaarde. Onder voorbehoud van werkvloertoestemming wordt een bezoek gebracht aan de bijna opgeleverde nieuwe Molukse kerk; voorzitter van de werkgroep Opgaarden, de heer Fred Schot zal de WOP-bestuursstijl presenteren en leiden. In een prachtige eindejaarsambiance komen daarnaast alle lopende wijkzaken aan de orde. Omdat WOP nieuwe stijl ook van doen heeft met verdeling van het jaarbudget 2005, worden vooral bewoners en vertegenwoordigers van minder in het WOP participerende buurten zoals t Zandrak en de Hoekenbuurt opgeroepen naar dit overleg te komen. Mis het niet.

Spreekuren
Voorafgaand aan de vergadering houdt wijkwethouder Tineke Keuzenkamp spreekuur. Hiervan kunt u alleen gebruikmaken na telefonische aanmelding op telefoonnummer 010-2848236. Het spreekuur begint om 19.00 uur in het Moluks verenigingscentrum Nunu Mahua.

Spreekuur buurtagent
De wijkagent houdt een inloopspreekuur vanaf 19.30 uur op dezelfde locatie; hiervoor hoeft u geen aparte afspraak te maken.