Landstede Open Huis


Start in februari SPW4-Woonbegeleiding

Vanaf dit lopende cursusjaar is het mogelijk om halverwege het schooljaar te starten met de opleiding SPW4-Woonbegeleiding. Er wordt een nieuwe eerstejaars groep gevormd bestaande uit leerlingen die allemaal in februari starten met de SPW4-Woonbegeleiding.

Mocht jij ook hiervoor belangstelling hebben dan kom je in een klas die als het ware een half jaar achter (of voor...) de andere klassen meedraait.

Voordelen
Je kunt gerust je (havo)kerstrapport afwachten en in januari 2005 de keuze maken om te komen;
Je kunt met een klassegroep starten en hoeft niet alleen in te stromen in een bestaande klas;
Je kunt op jouw tempo, jouw ritme het onderwijsprogramma volgen en hoeft niet op je tenen te lopen om van alles in te halen; Je volgt het gehele onderwijsprogramma;
Je gaat direct praktijkgericht en beroepsgeoriënteerd studeren.

Vervolgonderwijs
Als je halverwege een cursusjaar instroomt, zal je ooit (na 4 jaar) weer halverwege een schooljaar uitstromen.
Met andere woorden: je haalt ergens rondom de kerstvakantie je diploma SPW4.
Om een goede aansluiting te garanderen werkt Landstede samen met de Zwolse hbo instellingen. Zij starten ook in februari een instroom voor SPW4 studenten. Je kunt dus zonder vertraging verder aan het hbo.

Informatie
Neem voor meer informatie contact op met SPW4-Woonbegeleiding. Je kunt alle informatie krijgen die voor jou nodig is om een goede keuze te kunnen maken. Bel 038-8508122. Wij maken direct een afspraak en helpen je verder.

Dagje meedraaien
Om zeker te zijn dat de SPW4-Woonbegeleiding bij je past, is het mogelijk om een dagje mee te draaien in een klas. Je kan dan sfeer proeven en zelf ervaren of dit een opleiding is die bij je past. Ook hiervoor geldt, neem even contact met ons op en we regelen het.

Aanmelden
Je kunt je tot 27 januari 2005 aanmelden. De lessen zullen starten in de week van 1 februari 2005.