PERSBERICHT - 2004-11-25

Park Hoge Veluwe centraal in nieuw album Suske en Wiske

Het nieuwste album van de striphelden Suske en Wiske speelt zich af in het Nationale Park de Hoge Veluwe. In het album, dat de titel 'Verraad op de Hoge Veluwe' kreeg, speelt het park een zeer prominente rol.

Woensdag 8 december vindt er daarom de op Hoge Veluwe rond de verschijning van het nieuwe album een bijzondere perspresentatie plaats, die alleen toegankelijk is voor genodigden.

Bij deze persbijeenkomst zijn onder andere aanwezig Marc Verhaegen, de huidige tekenaar van Suske en Wiske, de Erven Vandersteen, Diane Devriendt (uitgeefdirecteur van Standaard Uitgeverij), de Suske en Wiske fanclub en Seger baron van Voorst tot Voorst (algemeen directeur van Het Nationale Park De Hoge Veluwe).

Vertegenwoordigers van de media worden door de directie van het Park en door de uitgever separaat ontvangen, waarna rond 15.30 uur de officiële presentatie van het nieuwe boek plaats vindt in het bijzijn van een groot aantal kinderen.

Menno Bentveld, bekend van de Vara-programma's Het Kindersongfestival, Jules Unlimited en Jongeren Lagerhuis, zal de middag presenteren.

Voor meer informatie (