Engelse Dubbel Dekker brengt Londen en High-Tech samen

NEDERLAND, 20041201 -- Terwijl Londen de klassieke Routemaster Dubbel Dekker uit de jaren 60 uit het straatbeeld laat verdwijnen, heeft één bus een nieuwe missie gevonden: Londen en de nieuwste eLearning technologie naar studenten en docenten in heel Europa te brengen.


Londen - EF Internationale Talenscholen (EF), 's werelds grootste privé taleninstituut, reist met een Engelse Dubbel Dekker door elf Europese landen om studenten van middelbare scholen en universiteiten de sfeer van Londen te laten proeven en ze kennis te laten maken met EF's nieuwste manier van het leren van een taal: het Efekta(TM) System.

De Dubbel Dekker is voorzien van een speciaal Efekta(TM) System klaslokaal. Deze nieuwe eLearning methode is recent geïntroduceerd op alle Engelstalige EF scholen in Engeland, Ierland, Malta, Amerika, Canada, Australië en Nieuw-Zeeland. Efekta(TM) is exclusief ontwikkeld door een team van EF taalspecialisten in samenwerking met Englishtown.com, een online Engelse taalschool met 5,4 miljoen leden wereldwijd. Deze nieuwe manier van les geven combineert het beste van on- en offline studeren!

De president van EF Internationale Talenscholen, Eva Kockum zegt: "Het sterke punt van het Efekta(TM) System is dat de meest effectieve multimedia tools geïntegreerd zijn met het curriculum van de docent. De on- en offline lessen lopen dus synchroon met elkaar terwijl de studenten volledig worden ondergedompeld in de taal en cultuur van een Engelssprekend land. Het grote voordeel voor studenten is dat ze op deze manier nog sneller vooruitgang boeken.”

Voordat de EF Dubbel Dekker weer terugkeert naar zijn thuisbasis bij de EF school in Londen, gaat de EF European Tour eerst langs Finland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Duitsland, Nederland, België, Zwitserland, Frankrijk, Italië en Spanje. Hoogtepunten van de route zijn populaire bestemmingen voor studenten, van de ski resorts Verbier en Chamonix tot de ExpoLangues beurs in Parijs, de YOU jongeren beurs in Essen, een DJ party in Milaan en het kleurrijke Feria in Sevilla.

In Nederland is de EF Dubbel Dekker op woendagavond 8 december tijdens een EF Informatiebijeenkomst in Eindhoven. Donderdag 9 december staat de bus in de ochtend in Hilversum en is hij 's middags tussen 14.00 en 16.00 uur te vinden bij de Hogeschool van Amsterdam. Tijdens koopavond staat de bus bij het winkelcentrum Stadshart Amstelveen. Op vrijdag vervolgt de bus zijn route naar Rotterdam waar hij in de ochtend te vinden is bij het Montessori Lyceum, 's middags een bezoekt brengt aan de Erasmus Universiteit en 's avonds tijdens koopavond bij het Alexandrium parkeert. Op zaterdag 11 december rijdt de EF Dubbel Dekker naar Utrecht waar EF op het Neude van 10.00 tot 17.00 uur een Open Dag in de bus organiseert. Zondag 12 december is de EF Dubbel Dekker van 12.00 tot 16.00 uur te vinden op de Markt in 's Hertogenbosch.

Al sinds 1965 is EF Education koploper op het gebied van continue perfectionering van de snelste manier van het leren van een taal. Met 70 kantoren wereldwijd, studenten uit meer dan 100 landen en met 30 eigen Internationale Talenscholen is EF Education B.V. 's werelds grootste taleninstituut. Meer informatie over EF Education B.V. vindt op www.ef.com of u kunt contact op nemen met het EF kantoor in Amsterdam, telefoon 020 574 54 54 of e-mail info.nl@ef.com.

Efekta(TM) System, iLabs, LPods en Efekta(TM) Fluency Test en Progress Tracker zijn Trademarks van EF Education Ltd.