Ingezonden persbericht


Dance4Life veiling op eBay groot succes

Opbrengst voor STOP AIDS NOW! en WPF, founding partners van Dance4Life Nederland

Amsterdam, 8 december 2004 - Op www.eBay.nl heeft de veiling van items die door BN-ers werden aangeboden ruim EUR 3.600,- opgebracht. Deze opbrengst komt geheel ten goede van Dance4Life Nederland waarmee diverse projecten worden ondersteund in de meest door hiv en aids getroffen gebieden ter wereld.

Tot en met gisteravond was het mogelijk om op diverse items - beschikbaar gesteld door bekende Nederlanders - te bieden, waaronder:


· On tour met Johan Gielen - Opbrengst EUR 451,-
· Een eigen billboard - Opbrengst EUR 680,-
· Een première kledingstuk van Bridget Maasland - Opbrengst EUR 251,-
· Een persoonlijke rap van Lange Frans en Baas B - Opbrengst EUR 169,-


· Een pet van Ali B - Opbrengst EUR 111,-
. Dj-set van Don Diablo op je eigen feest - Opbrengst EUR 760,-

De veiling werd opgezet in samenwerking met Dance4Life Nederland. Deze organisatie heeft als het doel jongeren bewust te maken van de aids-problematiek in de wereld en hen in actie te laten komen voor de strijd tegen hiv en aids.

Over eBay®
Met 125 miljoen leden is eBay wereldleider in online handel. eBay stelt de gemeenschap van gebruikers, zowel particulieren als professionals, in staat om praktisch alles te verhandelen. Onlangs werden de resultaten van het derde kwartaal aangekondigd, die wederom gekenmerkt werden door een aanzienlijke groei. Sinds haar oprichting in 1995 is eBay winstgevend. eBay Nederland is gevestigd in Amsterdam en telt momenteel 26 medewerkers. Kijk voor meer informatie op: .

Over Dance4Life
Aids treft vooral jonge mensen, over de hele wereld. Daarom wil Dance4Life jongeren, hier en in ontwikkelingslanden, direct betrekken bij de strijd tegen deze dodelijke ziekte. STOP AIDS NOW! presenteert i.s.m. WPF (World Population Foundation) Dance4Life Nederland. De in Nederland opgehaalde gelden worden door WPF en STOP AIDS NOW! gebruikt om lokale projecten te ondersteunen in de meest door hiv en aids getroffen gebieden. Deze projecten zijn gericht op jongeren, zorg, bewustwording, training en preventie. Kijk voor meer informatie op: www.dance4life.com.



Ingezonden persbericht