Ingezonden persbericht

Domeinnaam www.nederlandinbedrijf.nl wordt geveild

Wellicht geen miljoenenbod net als marktplaats

HEUSDEN, 20041208 -- De domeinnaam www.nederlandinbedrijf.nl zal vanaf vandaag officieel worden geveild op veilingsite www.domeinenveiler.nl. Deze "TOP" domeinnaam is mede dankzij het TV programma "Nederland in Bedrijf" van onschatbare waarde. Uiteraard is het ook een "krachtige" naam die goed in het gehoor ligt en daarom uitermate geschikt is voor het bedrijfsleven.


Nadat de bedrijven-informatie-site: www.nederlandinbedrijf.nl on-line ging kwam RTL5 met een gelijknamig TV programma "Nederland in Bedrijf" welke wordt gepresenteerd door Tineke Verburg. Het welbekende Aktua in Bedrijf is in een nieuwe vorm gegoten. Tineke Verburg presenteert vanuit de studio het programma. Tineke ontvangt haar gasten en publiek in de nieuwe hal van het World Trade Center in Amsterdam. Centraal in dit programma staat, het belichten van alle positieve ontwikkelingen in het Nederlandse bedrijfsleven. Het programma is incl. de herhalingen "dagelijks" op TV wat wij ook merken aan de diverse telefoontjes die wij krijgen over de onderwerpen in het programma.

We hebben contact gezocht met de producent van het programma "Palazzina TV producties" maar die gaf alleen te kennen dat de zaak bij de juridische afdeling ligt van RTL. Op mailtjes gezonden aan de directe verantwoordelijke van Nederland in Bedrijf bij RTL5 krijgen wij geen enkele reactie. Er staat ons dus niet meer in de weg de domeinnaam aan te bieden aan derden die hier wellicht hun voordeel mee kunnen doen. Alhoewel we al in onderhandeling zijn met een mediamagnaat die "grootse" plannen heeft met deze domeinnaam zoeken wij toch nog vrijblijvend verder naar een hogere bieder. Het tot nu toe geboden bedrag is 20.000 Euro wat natuurlijk maar een schijntje is gezien de grote naamsbekendheid.

We hopen dat de grotere bedrijven meedoen aan de veiling en wellicht ook de gevestigde bedrijven-informatie sites die daarmee een eventuele nieuwe concurrent de pas af kunnen snijden. Men zou dan de domeinnaam louter en alleen kunnen gebruiken als doorlink naar hun eigen site. We zien wel hoe het gaat lopen: in ieder geval is ieder hoger bod van harte welkom op www.domeinenveiler.nl