Ingezonden persbericht

Fluke Networks introduceert NetDSL(TM) Bulk Qualification System

Nieuwe NetDSL(TM) Bulk Qualification System stelt telecommunicatieaanbieders in staat hun netwerk voor te bereiden op de levering van ADSL2+

EVERETT, WASHINGTON, 20041208 -- EVERETT, Washington- Fluke Networks kondigt de beschikbaarheid aan van het NetDSL(TM) Bulk Qualification System, het enige draagbare testsysteem voor bulkparen dat is ontworpen voor het volledig testen, pre-kwalificeren en documenteren van koperen distributie-netwerken voor ADSL2+ service. "De conditie en kwaliteit van de distributie-locatie zijn van steeds groter belang voor het leveren van triple play services op de nieuwe FTTx netwerken," aldus Chris Odell, directeur van Fluke Networks. "Onze veldtesten tonen aan dat 25 tot 40% van de distributie-locaties onvoldoende ondersteuning bieden voor de hoge eisen met betrekking tot bandbreedte van ADSL2+ voor videoservices.


De nieuwe NetDSL herstelt de waarde van de distributielocatie. We helpen onze klanten om hun netwerken op de nieuwe diensten van de toekomst voor te bereiden." "Telecommunicatieaanbieders beschouwen de nieuwste generatie diensten, in het bijzonder video, als een manier om tegenwicht te geven aan de afnemende telefonie-inkomsten," aldus Verne Anton, OSS-analist bij Gartner. "Het kwalificeren van de bestaande koperinfrastructuur in de F2-secties van een locatie vormt voor deze serviceaanbieders een snelle, economische manier om services van de nieuwste generatie in te zetten."
NetDSL is een draagbaar systeem dat automatische real-time analyse van de conditie van de paren biedt. Met gebruik van een serie gepatenteerde algoritmes en testtechnieken worden er meer dan 15 elektrische en breedbandtests op het koperpaar uitgevoerd om te bepalen welk serviceniveau het paar kan ondersteunen, inclusief de geschatte upstream en downstream bandbreedte voor ADSL, ADSL2 en ADSL2+ services. NetDSL biedt een snelle detectie van problemen die van invloed op de service kunnen zijn, waardoor de aanbieder op efficiënte wijze correctieve acties kan plannen.
NetDSL kan worden geconfigureerd voor het gelijktijdig testen van maximaal 4 paren en levert prestaties tot 1.000 paren per 3 uur.
NetDSL software biedt een eenvoudig te gebruiken interface. Buitendienst medewerkers kunnen automatisch testen en de resultaten analyseren zonder dat hierbij interventie van een specialist nodig is. Het unieke DaVaR AutoQual algoritme bepaalt automatisch, in real-time, de "Pass" (geschikt) en "Fail" (ongeschikt) condities en de geschatte Upstream en Downstream bandbreedtesnelheden voor ADSL services. De geanalyseerde resultaten kunnen automatisch worden verzonden naar de koper database van de serviceaanbieder of naar marketing bestanden die worden gebruikt voor potentiële distributiegebieden voor services met hoge bandbreedte.
Prijzen en levering
NetDSL wordt momenteel gebruikt in belangrijke Regional Bell Operating Companies (RBOC's) in Noord- en Zuid-Amerika en door een groot post- en telecommunicatiebedrijf in Azië. NetDSL is beschikbaar via de wereldwijde verkoopkanalen van Fluke Networks. Neem contact op met uw Fluke vertegenwoordiger voor een systeemprijsopgave voor NetDSL.
Over Fluke Networks
Fluke Networks biedt innovatieve oplossingen voor het testen, analyseren en controleren van bedrijfsnetwerken en telecommunicatienetwerken en de installatie en certificatie van het fiber en het koper dat de fundamenten van deze netwerken vormt. De uitgebreide reeks Network SuperVision Solutions(TM) bieden netwerkinstallateurs, -eigenaren en -beheerders superieure visie, waarbij snelheid, accuratesse en gebruiksgemak worden gecombineerd om de netwerkprestaties te optimaliseren. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Everett, Washington (Verenigde Staten). Het bedrijf heeft wereldwijd ongeveer 500 medewerkers in dienst en de producten worden in meer dan 50 landen gedistribueerd. Voor meer informatie bezoekt u de website van Fluke Networks op www.flukenetworks.com of neemt u telefonisch contact op met (800) 283-5853.
# # #

Voor meer informatie, neemt u contact op met:

Fluke Networks:
Joost Meeuwis
EMEA Marcom Manager
Fluke Networks
+44 (0)1923 281331
joost.meeuwis@flukenetworks.com

Perscontacten
Carl Mills
+31(0)40-2110110
+31(0)40-2651020
Carl@mills-advertising.com
www.mills-advertising.com

Bezoek onze IT pressroom op:
www.it-pressroom.com/flukenetworks




Ingezonden persbericht