Ingezonden persbericht


-PERSBERICHT-

Nijkerk, 17 september 2004

Congres Knooppunt Innovatie in Rotterdam

Innovatie organiseren: toeval of regie?

Op donderdag 9 december 2004 staat in Rotterdam deze vraag centraal tijdens het congres Knooppunt Innovatie. Knooppunt Innovatie is een brancheoverstijgend congres voor beslissers, managers, beleidsmakers, ingenieurs, adviseurs, onderzoekers en opleiders die willen bijdragen aan het op de kaart zetten van innovatie.

Hoe ga je als manager of professional met innovatie om? Overkomt het je of trek je het naar je toe? In hoeverre is innovatie stuurbaar? Op een inspirerende locatie nemen we innovatie onder de loep, stellen het ter discussie en gaan hiermee aan de slag!

In werkateliers gaan we vanuit verschillende invalshoeken onderzoeken of innovatie zich al dan niet laat sturen. Ieder atelier werkt toe naar een concreet resultaat. Het wordt een energiegevende en motiverende dag met tevens een aantal keynote-sprekers als Roel in t Veld (Emeritus hoogleraar bestuurskunde, Universiteit van Amsterdam) Mathieu Weggemans, (Chef Innovatie bij de Baak Managementcentrum VNO-NCW en Hoogleraar Organisatiekunde, in het bijzonder Innovatie Management aan TU Eindhoven), Frans Nauta, (secretaris Platform Innovatie), Justien Marseille (trendanalist, directeur en oprichter van KoMa bv / The Future Institute) en Edu Feltman (Organisatiepsycholoog, trainer en denk adviseur, IGOP). De locatie, de Van Nelle Ontwerpfabriek in Rotterdam, zal hier zeker inspiratie voor opleveren.

Ga met ons de uitdaging aan en kijk op www.knooppuntinnovatie.nl voor nadere informatie en een aanmeldingsformulier.

Het congres is een gezamenlijk initiatief van de Orde van organisatiekundigen en adviseurs (Ooa), het Interuniversitair centrum voor organisatie- en veranderkunde (Sioo)en MOS Events bv.


---