Openbare Bibliotheek Oss

Persbericht, oktober 2004

Lezing door Travel Active tijdens Jongerenmaand in Bibliotheek Zeeland

Het najaar staat in de Basisbibliotheek Maasland in het teken van de jongeren.

In het Blikopener programma staan dan ook verschillende lezingen met jongerenthemas op de agenda. Op donderdag 9 december komt er in de bibliotheek Zeeland een ex-deelnemer van de organisatie Travel Active vertellen over internationale werk-, studie- en Au-Pair programmas voor jongeren. Toegangskaarten voor de lezing zijn verkrijgbaar in de bibliotheek Zeeland. De lezing begint om 2 0.00uur.

Travel Active

Een jaar studeren in Amerika, werken als receptionist in een hotel in Engeland, kinderen helpen met het maken van huiswerk op een schooltje in Nepal, fruitplukken in Australië of werken als au pair in Ierland?

Travel Active is Nederlands grootste culturele
uitwisselingsorganisatie met 15 jaar ervaring op het gebied van internationale werk-, studie-, vrijwilligers- en Au Pair programmas. Doelstelling van de organisatie is zoveel mogelijk jongeren in staat stellen een internationale ervaring op te doen. Naast een groot aantal Work & Travel programmas verzorgt Travel Active ook High School, au pair, stage- en talenreisprogrammas in alle windrichtingen..

De lezingen in de bibliotheek Zeeland wordt verzorgd door een ex-deelnemer aan één van de programmas van Travel Active, opgeleid om lezingen en presentaties te verzorgen. Uiteraard wordt er gesproken uit eigen ervaring!

Kaartverkoop

Toegangskaarten voor de lezing door Travel Active op donderdag 9 december in de bibliotheek Zeeland kosten 2,50 ; voor jongeren met een bibliotheekabonnement of VIPkaart 1,-.

De kaartverkoop vindt plaats vanaf half november in de bibliotheek Zeeland.

Einde persbericht
Websites bij Travel Active:
www.travelactive.nl