Ingezonden persbericht


Siebel Systems organiseert relatiebeheer seminar

'Relatiebeheer zonder hardware, software, consultants of opstartkosten'

Amsterdam, 5 november 2004 - Siebel Systems Nederland organiseert op donderdag 9 december, van 13:30 tot 16:30 uur in het Cobra Museum te Amstelveen, het seminar 'Relatiebeheer zonder hardware, software, consultants of opstartkosten'. Tijdens dit seminar behandelen deskundigen hoe organisaties betrouwbaar, snel, eenvoudig en betaalbaar hun relatiebeheer realiseren.

"Siebel Systems heeft als doel om bedrijven van elke omvang te ondersteunen bij het verhogen van hun omzet, het effectiever vastleggen van klantinformatie, het analyseren van bedrijfsgegevens én het benaderen van klanten via diverse communicatiekanalen", aldus Karel Kinders, General Manager van Siebel Systems Nederland. "Middels dit seminar geven we bedrijven inzicht in bewezen werkwijzen op het gebied van verkoop, marketing en serviceverlening waarmee de bedrijfsresultaten positief worden beïnvloed."

Onderwerpen die - onder andere - aan de orde zullen komen zijn: * Het verkrijgen van inzicht in de voortgang van de verkopen en bestaande verkoopmogelijkheden;
* Het in kaart brengen van de winstgevendheid van verschillende klanten;
* Het meten van de resultaten en de effectiviteit van marketingcampagnes;
* Het oplossen van bottle-necks of verbeteren van de servicegraad van het klantenservicecentrum.

Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via www.crmondemand.nl, of via een e-mail naar siebel@artdcom.com.
Men kan zich ook telefonisch aanmelden via 0575 - 54 54 77.

Over Siebel Systems
Siebel Systems Inc. (NASDAQ: SEBL) is de toonaangevende aanbieder van zakelijke applicatiesoftware waarmee bedrijven producten en diensten aan klanten kunnen aanbieden, kunnen verkopen en service kunnen verlenen via meerdere kanalen en meerdere divisies. Met wereldwijd meer dan 4.000 klanten biedt Siebel Systems organisaties een reeks van 'best practices', CRM-toepassingen, analytische producten en bedrijfsprocessen die volledig zijn afgestemd op specifieke branches en sectoren en die zich bovendien in de praktijk ten volle hebben bewezen. Organisaties kunnen hiermee superieure klantervaringen bieden en winstgevendere relaties met afnemers onderhouden. Siebel Systems beschikt wereldwijd over kantoren in meer dan dertig landen. Meer informatie over Siebel Systems en haar klanten is te vinden op www.siebelsystems.nl .

###

Contactpersoon voor de media:
Sandra Wasseur
Senior Marketing Director Western Europe
Siebel Systems
Telefoon: 020-5401000

© 1990-2004 Siebel Systems Inc. Alle rechten voorbehouden. Siebel en het Siebel-logo zijn merken van Siebel Systems Inc. en kunnen geregistreerd zijn in bepaalde landen en jurisdicties. Alle andere productnamen, merknamen, logo's en symbolen kunnen merken zijn van hun respectievelijke eigenaren.