PERSBERICHT - 2004-11-15

Uitnodiging persreis 'Snowboarden in Tirol'

Namens de Tirol Tourist Board nodigen wij vertegenwoordigers van de media uit voor een persreis naar Tirol met het thema 'snowboarden'. Inschrijving voor deelname aan deze reis, die wordt gehouden van 9 tot en met 12 december, is nog steeds open.

Belangstellende reisjournalisten kunnen hierover met ondergetekende contact opnemen (tel. 070-33 88 325) of het hier te downloaden antwoordformulier retour sturen.

In de Oostenrijkse regio Tirol is het voor snowboarders goed toeven. Een groot aantal bestemmingen is hier gekwalificeerd tot snowboardspot. Dit betekent dat het skigebied de juiste faciliteiten en uitdagingen bevat, liften toegankelijk zijn voor snowboarders en scholen over de juiste kennis en materiaal beschikken.

Ook de ruime aanwezigheid van de zogenaamde snowparks maakt Tirol een geliefde bestemming. Het samenkomen van de top van het snowboarden in Seefeld is hier een bewijs van. Hier vindt jaarlijks de Nokia Air & Style Contest plaats, waar zon 20.000 fans de sprongen en tricks van de beste snowboarders ter wereld volgen. Eén van de topevenementen in de snowboardwereld! (www.air-style.com)

Graag laten wij belangstellenden van 9 tot en met 12 december 2004 kennismaken met het snowboarden in de omgeving van Innsbruck (Tirol). Tijdens de reis kunt u volop snowboarden in verschillende gebieden en snowparks. Hier is het mogelijk om zich onder leiding van een ervaren instructeur alle facetten van het snowboarden eigen te maken.

Op 11 december zullen we in Seefeld de Nokia Air & Style Contest en het après-ski feest bijwonen. Dit zal een spektakel worden! Tenslotte laten wij u proeven van de culinaire verrassingen uit de Tiroler keuken en de Oostenrijkse gastvrijheid.

Voor aanvullende vragen of meer informatie kan men bellen met Jody Koehler of ondergetekende.

Gerdri ten Dolle
CommuniGate
Tel 070 33 88 325
info@communigate.nl

Bijlage: antwoordformulier