Gemeente Ede

nummer 246 / Ede, 25 november

Donderdag 9 december 2004 gespreksavond

College B&W brengt werkbezoek aan Ederveen

Burgemeester en wethouders van Ede brengen op donderdag 9 december 2004 een werkbezoek aan Ederveen.
s Middags brengen de collegeleden een bezoek aan een agrarisch bedrijf waar wordt gesproken over de landbouwproblematiek en aan het bedrijf Ginaf Service Ederveen B.V. s Avonds zijn de inwoners van Ederveen en De Klomp welkom in de gespreksbijeenkomst die de Algemene Belangenvereniging Ederveen-De Klomp en het college samen organiseren. Deze ontmoeting vindt plaats in het Dorpshuis Ederveen, Marktplein 10 in Ederveen en begint om 2 0.00uur.

Vanaf 18.00 uur heeft het college een ontmoeting met de bestuursleden van de belangenvereniging.

Gespreksavond
Voor de gespreksavond in het dorpshuis heeft het bestuur van de Algemene Belangenvereniging Ederveen-De Klomp verschillende onderwerpen bij de gemeente aangekaart, zoals de ervaringen van bewoners met de aangepaste situatie van de Hoofdweg, de laatste stand van zaken van woningbouw aan de Leesonweg en de laatste stand van zaken van zorgwoningen. Daarnaast is aandacht gevraagd voor de parkeermogelijkheden rond de nieuwe artsenpraktijk. De collegeleden zullen aan het begin van de bijeenkomst over de aangemelde onderwerpen informatie geven op hoofdlijnen.

In het tweede deel van de avondbijeenkomst kunnen belangstellende bezoekers op een informele wijze in gesprek gaan met burgemeester R.C. Robbertsen, de wethouders W.J. Dekker, R. Kremers, mevr. drs. A.A.Y. Jonker, P. van t Hoog, S. van de Pol en gemeentesecretaris drs. J. Miedema. Ook de buurtbeheerder, de gebiedsagenten en de stedenbouwkundige zijn aanwezig om tijdens de inloopbijeenkomst zoveel mogelijk vragen te beantwoorden. Daarbij kunnen ook de vragen aan de orde komen die de belangenvereniging heeft opgegeven.

De zaal van het dorpshuis Ederveen gaat op 9 december reeds om 19.30 uur open. De bijeenkomst duurt tot circa 22.15 uur, maar ook eerder vertrekken of in de loop van de avond komen is mogelijk.