Gemeente Houten



---

9 december informatieavond over Castellum

---

Het college neemt in de loop van deze week danwel uiterlijk dinsdag 7 december een besluit over de rapportage Herijking Ambitieniveau Castellum. Naast een nieuwe beoordeling van de programmatische en stedenbouwkundige uitgangspunten voor Castellum, bevat het rapport een aantal nieuwe varianten voor de ontwikkeling van een wijkwinkelcentrum in Houten-Zuid. Deze varianten zijn onderwerp van inspraak voor bewoners en belanghebbenden.

Volgende week krijgt u uitgebreide informatie aan over de uitkomsten van de herijking en de nieuwe plannen voor Castellum. In afwachting daarvan attenderen we u nu vast op belangrijke data in verband met de inspraakperiode en de informatiebijeenkomst.

Inspraaktermijn

Na instemming van het college loopt de inspraakperiode van donderdag 9 december tot en met vrijdag 31 december 2004. In die periode liggen de rapportage en het collegebesluit ter inzage bij het Wooninformatiecentrum (WIC), Onderdoor 23. Het WIC is op 28, 29 en 30 december geopend van 09.00 tot 17.00 uur. In verband met de feestdagen sluit het WIC op 23 december om 15.00 uur; op 24, 27 en 31 december is het WIC gesloten.

Informatie- en inspraakavond

De inspraak gaat op donderdag 9 december van start met een informatieavond voor bewoners en belanghebbenden. De bijeenkomst vindt plaats van 20.00 tot 22.00 uur in de Loericker Stee, bij de Stichting Welzijn Ouderen Houten, Hollandsspoor 37. Na een informatieve inleiding is er gelegenheid tot het stellen van vragen of het geven van een mondelinge inspraakreactie. Schriftelijk reageren is mogelijk tot en met 31 december 2004.

---