Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

http://www.minbzk.nl

MINBZK: Persuitnodiging Bouwstenen voor shared services

Uitnodiging bijeenkomst 'Bouwstenen voor shared services - de praktijk als inspiratiebron'

Steeds meer organisaties binnen de overheid zijn bezig met shared services: gemeenten richten gezamenlijk een ICT-centrum op of beginnen een inkoo pbureau.Departementenbundeleninternhunondersteunende functies of richten samen een shared services center HRM op. Kortom, de bouw van samenwerkingsverbanden is in volle gang. Niet alleen gemeenten en rijk, maar ook waterschappen en provincies zoeken samenwerkingsmogelijkheden om schaalvoordelen te behalen. Deze ontwikkelingen zijn voor InAxis Commissie Innovatie Openbaar Bestuur en Gemnet aanleiding om samen de Kennisdeelgemeenschap Shared Services bij de overheid op te zetten om daarmee de ontwikkeling van shared services te stimuleren en te versterken.

Minister van Bestuurlijke Vernieuwing en Koninkrijksrelaties Thom de Graaf opent deze kennisdeelgemeenschap op donderdag 9 december a.s. Ter gelegenheid hiervan vindt die dag vanaf 11.15 uur een bijeenkomst plaats in The Globe in Den Haag. Een vertegenwoordig(st)er van uw redactie is hierbij van harte welkom.
Om 14.15 uur verricht minister De Graaf de officiële opening. U kunt zich daarvoor aanmelden bij het secretariaat van de afdeling persvoorlichting, telefoon 070 - 426 8797.

Noot voor de redactie -