Gemeente Oirschot

Wet milieubeheer

Ontwerpbesluit opleggen nadere eis

Betreft: ontwerpbesluit tot het opleggen van een nadere eis op verzoek van TPG Post B.V., Rayon Eindhoven, voor een postdistributiecentrum aan het adres St. Jorisstraat 8 in Oirschot, voor de maximale geluidsniveaus in de nachtperiode.

Verzoeker: TPG Post B.V., Postbus 99100, 5600 NA in Eindhoven.

Strekking ontwerp-besluit: Voorschrift 1.1.1.a uit de bijlage behorende bij het Besluit opslag- en transportbedrijven milieubeheer (wat handelt over geluidsgrenswaarden waar inrichtingen welke vallen onder het Besluit aan moeten voldoen) met betrekking tot de adressen Vuurslag 3, 5 en 7 in Oirschot, te vervangen door voorschrift 1.1 uit bijlage 1 behorende bij onderhavig ontwerp-besluit.

Het betreft een verruiming van de maximale geluidsniveaus in de nachtperiode zoals gesteld in het Besluit tot maximaal 65 dB(A). Dit gelet op het feit dat de geluidsnormen geldend in woningen worden gerespecteerd, er binnen alle redelijkheid geen maatregelen meer mogelijk zijn waarmee wel aan de voorschriften geldend op gevels van woningen kan worden voldaan en de overschrijding veroorzaakt wordt door de losactiviteiten in de nachtperiode (2 autos) waarbij deze activiteiten noodzakelijk zijn voor een effectieve bedrijfsvoering. Deze activiteiten kunnen niet naar de dag- of avondperiode worden verplaatst.

Inzagetermijn: donderdag 9 december 2004 tot donderdag 23 december 2004.

Bedenkingentermijn: van vrijdag 10 december 2004 tot vrijdag 24 december 2004 kunnen schriftelijke bedenkingen worden ingebracht bij het college van burgemeester en wethouders van Oirschot. De ingebrachte bedenkingen worden ter inzage gelegd.

Wie kan bedenkingen indienen: een ieder, indien u dat wenst worden uw persoonlijke gegevens daarbij niet bekendgemaakt. Daarvoor moet u dan wel een verzoek indienen, tegelijk met de bedenkingen