Gemeente Wassenaar

Werkzaamheden aan de A4 een week later
9 december 2004
Reden van uitstel
Wegens het overlijden van Prins Bernard en zijn bijzetting in de Nieuwe Kerk te Delft op zaterdag 11 december, worden de werkzaamheden aan de Rijksweg A4 met een week verschoven. De werkzaamheden vinden nu plaats in het weekend van 17, 18, 19 en 20 december. In eerdere berichtgeving is er gemeld dat de werkzaamheden plaats zouden vinden van vrijdag 10 tot en met maandag 13 december.

Wij verzoeken u vriendelijk om uw medewerkers hiervan op de hoogte te brengen en hiermee rekening te houden in uw bedrijfsvoering.

De wegwerkzaamheden worden uitgevoerd van vrijdag van 21.00 uur tot maandag 05.00 uur op de volgende data: 17 tot en met 20 december

Omleidingsroute voor verkeer vanuit Amsterdam richting Rotterdam

De omleidingsroute vanuit Amsterdam richting Rotterdam loopt vanaf Amsterdam via de A2 richting Utrecht en vervolgens via de A12 naar de A20 richting Rotterdam.

Omleidingsroute voor verkeer vanuit Amsterdam richting Leiden en Den Haag

De omleidingsroute vanuit Amsterdam richting Leiden en Den Haag loopt vanaf het knooppunt Burgerveen via de A44 richting de N44 naar Den Haag en via de N206 naar Leiden.

Omleidingsroute voor verkeer vanuit Amsterdam richting Breda

De omleidingsroute vanuit Amsterdam richting Breda loopt vanaf Amsterdam via de A2 richting Utrecht en bij knooppunt Everdingen via de A27 richting Breda.

Lokaal verkeer wordt , middels bebording, ter plaatse omgeleid.

Meer informatie over deze werkzaamheden kunt u verkrijgen via het gratis informatienummer 0800-8002 of op www.rijkswaterstaat.nl.