Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

NOORDZEE 100.7 FM COMPENSEERT TELEURSTELLING MET HONDERDEN GRATIS KERSTBOMEN VOOR OMWONENDEN

Hilversum, 9 december 2004 - De eerste aanblik van de kerstboom, die de Dam in Amsterdam vanaf vanavond 17.00 uur in kerstsfeer moet hullen, is teleurstellend. Voor Noordzee 100.7 FM, die de boom aan Amsterdam schenkt, maar ook voor de Amsterdammers zelf. Op dit moment wordt alles in het werk gesteld om het beloofde kerstspektakel doorgang te laten vinden.

Noordzee 100.7 FM kan de teleurstelling goed voorstellen. "Deze boom verdient absoluut geen schoonheidsprijs. De door ons geselecteerde boom is helaas tijdens het omzagen gebroken waarna deze boom op transport is gegaan. Het behoeft geen toelichting dat wij het zelf buitengewoon spijtig vinden dat het zo gelopen is. Maar we stellen alles in het werk om er vanavond om 17.00 uur een spektakel van te maken. We gaan hierin zelfs een stap verder. Om de Amsterdamse bevolking nog meer een kerstgevoel te geven delen wij, namens Noordzee en Hornbach, vanavond vanaf 17.00 uur honderden gratis kerstbomen uit op de Dam", aldus een woordvoerder van Noordzee 100.7 FM.

De officiële ontsteking van de boom vindt vanmiddag om 17.00 uur plaats door Winston Gerschtanowitz. Aansluitend, om 17.15 uur, is er een optreden van Maud. In de stad zijn enorme kerstballen verstopt. Door deze op de Dam in te leveren maakt men kans op prachtige kerstreizen. Elke bezoeker van de Dam maakt tevens kans op een reis naar Rockefeller Plaza in New York. Het kerstspektakel op de Dam wordt mede mogelijk gemaakt door Hornbach bouwmarkten en tuincentra.

Noordzee 100.7 FM is het music & entertainment station in Nederland. Gordon, Menno Barreveld, Sjaak Bral, Colin Banks, Martijn Krabbé, Winston Gerschtanowitz, Albert Verlinde, Noordzee Showtime en de muziek die je kent hoor je alleen op Noordzee 100.7 FM.

Noordzee 100.7 FM is in bijna heel Nederland te ontvangen via 100.7 FM, maar in Noord-Nederland via 100.4 FM. Daarnaast is Noordzee 100.7 FM overal in Nederland te ontvangen via de kabel en via Digitenne.

Kijk voor meer informatie op www.noordzeefm.nl. Noordzee 100.7 FM is onderdeel van Talpa Radio International.

//// EINDE PERSBERICHT ////

Noot voor de redactie,