Politie Noord- en Oost Gelderland


. Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

. District IJsselstreek


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK


9 december 2004


ZUTPHEN - Auto opengebroken


Een autokraker heeft in de nacht van dinsdag op woensdag (8/12) een auto aan de Beethovenstraat opengebroken. Een voorportier werd opengebroken waarna de radio/cd-speler werd gestolen. De 51-jarige eigenares uit Zutphen ontdekte woensdagmiddag de diefstal en deed aangifte bij de politie die een onderzoek instelt.


TERWOLDE - Diefstal in bedrijf


Onbekenden hebben in de nacht van dinsdag op woensdag (8/12) ingebroken in een bedrijf aan de Bandijk. De dieven vernielden de ruit van een deur, vernielden een tussendeur en namen uit een gereedschapsruimte divers handgereedschap en bouwmaterialen mee. De politie stelt een onderzoek in.


ZUTPHEN - Agressieve winkeldief aangehouden


De politie heeft woensdagmorgen (8/12) in een winkel aan de Overwelving een 20-jarige winkeldief uit Deventer aangehouden die zich zeer agressief gedroeg. Winkelpersoneel betrapte de man rond 11.10 uur op het stelen van een flesje parfum met een waarde van ruim 44 euro en sprak hem aan toen hij net de winkel verlaten had. Met hulp van een getuige werd de man weer naar binnen gebracht in afwachting van de gewaarschuwde politie. De verdachte gedroeg zich agressief en beledigde de getuige en bedreigde hem met de dood. De politie hield de man aan, bracht hem over naar het bureau en sloot hem op in een cel. Omdat de man mogelijk verdacht worden voor meer zaken gaat het onderzoek verder.


WARNSVELD - Twaalf bestuurders in de fout


Twaalf bestuurders gingen woensdagmiddag (8/12) tijdens een verkeerscontrole op de Ooyerdreef in de fout. De politie deelde twaalf bekeuringen uit voor onder meer het acht keer niet dragen van de autogordel en één keer niet handsfree bellen in de auto.


Einde berichten


Nadere informatie:


Politievoorlichter Anton de Ronde

055 - 548 60 52


---- --