Ingezonden persbericht


Persbericht

Global 2000 bedrijven kiezen Borland om softwareontwikkeling naar een hoger niveau te tillen

~ bedrijven in verschillende branches standaardiseren op Borland CaliberRM en Borland StarTeam ter optimalisatie van het softwareleveringsproces ~

9 december 2004 Vele vooraanstaande klanten in verschillende industrieën en regio s selecteerden in 2004 Borland CaliberRM en Borland StarTeam als beste oplossingen op het gebied van respectievelijk requirements management en softwareconfiguratie- en veranderingsmanagement.

Bedrijven standaardiseren op Borland om meer inzicht, flexibiliteit en controle over hun softwareontwikkelproces te verkrijgen. CaliberRM en StarTeam zijn ontworpen om organisaties te assisteren bij het automatiseren en beheren van hun requirements, tekortkomingen of verbeteringen, resources en project workflow, om hiermee succesvolle en tijdige levering van kwaliteitssoftware te bevorderen.

Bedrijven die dit jaar kozen voor Borland CaliberRM of StarTeam zijn onder andere: British Telecom, Cintas, Comcast, EDS, Gap Inc., Hewlett Packard, Iberia, ICM, ING, IPZS, Jaguar Cars Ltd., MetLife, PinkRoccade, Quest Diagnostics, Sharp Labs of America, Siemens AG, Symantec, TELUS, T-Systems International, Verizon Wireless en Yokogawa Digital Computing.

PinkRoccade is altijd op zoek naar manieren om de snelheid en nauwkeurigheid van applicatieontwikkelprocessen te verbeteren, zei Alain le Loux, business unit director Managed Application Services bij PinkRoccade. Borland s oplossingen bieden ons de flexibiliteit, efficiëntie en capaciteit waarmee we de prestaties van ons softwareontwikkelteam kunnen maximaliseren.

Automatisering en inzicht in de gehele leveringscyclus zijn belangrijke componenten van Software Delivery Optimization, Borland s visie voor de transformatie van softwareontwikkeling van een onvoorspelbaar naar een meer beheersbaar en herhaalbaar proces, gericht op het behalen van de bedrijfsdoelen. CaliberRM en StarTeam zijn belangrijke elementen in deze strategie en er wordt verwacht dat ze een belangrijke rol spelen in de eerste iteratie van Borland s Software Delivery Optimization-platform, die de codenaam Themis draagt.

Alle bedrijven hebben tegenwoordig te maken met dezelfde uitdagingen in het softwareleveringsproces; van hoe risico s verminderd kunnen worden tot hoe kwaliteitssoftware gebouwd kan worden die flexibel genoeg is om zich aan te passen op de immer veranderende business requirements, zei Erik Frieberg, vice president of product marketing bij Borland. Maar elk bedrijf heeft ook zijn eigen unieke bedrijfsprocessen en IT-infrastructuur. De topbedrijven van deze wereld blijven met Borland werken omdat we binnen hun parameters werken en hen niet dwingen om zich aan te passen aan de onze.

CaliberRM 2005 en StarTeam 2005, zijn de nieuwste versies van Borland s oplossingen op het gebied van requirements management en softwareconfiguratie- en veranderingsmanagement en zijn direct beschikbaar. Deze oplossingen bieden een aantal nieuwe functies, ontworpen om het softwareleveringsproces gedisciplineerder, voorspelbaarder en efficiënter te maken.

Voor meer informatie over CaliberRM en StartTeam bezoekt u http://www.borland.com/products.

(420 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Borland
Borland Software Corporation (Nasdaq NM: BORL) is opgericht in 1983 en een wereldwijd toonaangevende aanbieder van platformonafhankelijke oplossingen voor software delivery optimization. Het bedrijf levert software en diensten die diverse teams, technologieën en processen met elkaar verbinden om de business value van software te maximaliseren. Meer informatie over de levering van kwaliteitssoftware op tijd en binnen het budget is te vinden op http://www.borland.com/software_delivery.

Voor verdere persinformatie, fotografie of een interview kunt u contact opnemen met Rian de Wit van LEWIS, het IT PR bureau. Tel: +31 (0)40 235 46 00 Fax: +31 (0)40 235 46 01 E-mail: riand@lewispr.com Website: http://www.lewispr.com

Voor overige informatie kunt u contact opnemen met Paulina Logchies van Borland: Tel: +31 (0)20 503 51 00 Fax: +31 (0)20 503 51 70 E-mail: plogchies@borland.com Website: http://www.borland.com

All Borland brands and products are trademarks or registered trademarks of Borland Software Corporation in the United States and other countries. All other marks are the property of their respective owners.

Safe Harbor Statement
De volledige Borland Safe Harbour Statement is te vinden op: http://www.borland-info.com/press_room/about_borland/index.html

LEWIS Global Public Relations

Petunialaan 28
5582 HA Waalre
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com