STICHTING NIF

Fondsenwerving.NL geeft nieuws vrij

Vanaf vandaag (9 deceember 2004) is de nieuwsrubriek van de website Fondsenwervng.NL voor iedereen vrij toegankelijk.

Bijna dagelijks zet de redactie van Vakblad Fondsenwerving nieuwsberichten op de site. De afgelopen jaren waren deze uitsluitend te lezen voor abonnees. Maar vanaf 9 december 2004 zijn de berichten vrij toegankelijk voor iedere bezoeker van www.fondsenwerving.nl. Op de homepage en onder de nieuwsbutton is een overzicht van actuele berichten te zien. Via de zoekmachine kan is ook het uitgebreide archief met nieuwsberichten door iedereen te raadplegen.

Alles over fondsenwerving
Ook vrije toegang is er tot , met een overzicht van de belangrijkste leveranciers van producten en diensten voor goede doelen en andere fondsenwervende non-profitorganisaties. Deze portal wijst de bezoekers ook de weg naar de brancheorganisaties (contact met andere fondsenwervers) en naar kennis-, nieuws- en informatiebronnen. En er staat een interessante pagina op over leren fondsenwerven.

Abonnees
Alleen abonnees op het vakblad Fondsenwerving hebben toegang tot het besloten gedeelte van www.fondsenwerving.nl. Daar vinden ze de kennisbank, artikelen uit de (bijna) zes jaargangen Vakblad Fondsenwerving, de agenda, vacatures, workshops en opleidingsmogelijkheden alsmede de contactgegevens van honderden collega's. In 2005 komt daar nog een overzicht bij van enkele honderden vermogensfondsen, waar aanvragen kunnen worden ingediend.

Fondsenwerving.NL en Vakblad Fondsenwerving zijn er speciaal voor fondsenwervers bij charitatieve instellingen (vrijwilligers én betaalde krachten), schouwburgen, theaters, musea, (hoger beroeps-)onderwijs, universiteiten, (thuis-)zorgcentra, ziekenhuizen, sportorganisaties, kerkelijke instellingen, politieke partijen, omroepen, vakbonden en andere stichtingen en verenigingen.

Informatie: Jaap Zeekant, 0653 205 255, vakblad@fondsenwerving.nl


09 dec 04 13:27