Politie Amsterdam-Amstelland

Automobilist botst tegen tram en abri

9-12-2004. Woensdagavond rond halftwaalf reed een 38-jarige automobilist uit Emmen in de Leidsestraat tegen een tram en een abri. De man raakte gewond en moest naar een ziekenhuis worden overgebracht.

Omdat er vermoedelijk sprake was van alcoholgebruik werd er bloed van de bestuurder afgenomen. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.
---

Overvallers kiezen hazenpad
9-12-2004. Woensdagochtend rond halfacht vond op de Bilderdijkstraat een poging tot overval plaats op een broodjeszaak. Twee mannen van rond de twintig jaar kwamen de zaak binnen. Een van de mannen eiste geld, maar de aanwezige medewerker weigerde dit te geven. Op het moment dat een van de overvallers onder zijn jas greep, sloeg de medewerker hem in zijn gezicht. Toen ook de in de zaak aanwezige bulldog ten tonele verscheen, renden de mannen de zaak uit.
---

Landelijk opererende vrachtwagendieven gepakt

9-12-2004. Het Bovenregionaal Rechercheteam Amsterdam-Amstelland en Gooi- en Vechtstreek (BRT) heeft twee mannen (24 en 36 jaar) aangehouden die verdacht worden van het stelen van vrachtwagens.

Verschillende vrachtauto's en ladingen zijn teruggevonden. De schade bedraagt enkele tonnen. De diefstallen vonden over het hele land plaats.