Politie Drenthe

Politie zoekt nog getuige schietpartij Hoogeveen

HOOGEVEEN 09-12-2004 - Het rechercheteam dat onderzoek doet naar de schietpartij op 5 november aan de Alteveerstraat in Hoogeveen is nog op zoek naar getuigen. Met name wil de politie graag in contact komen met een jongen die tijdens of vlak na het schieten in de omgeving van de Tattooshop is gezien.

Zoals al eerder is gemeld, raakte bij de schietpartij de 33 jr. eigenaar van een Tattooshop ernstig gewond. De politie vraagt iedereen die vlak voor, tijdens of kort na de schietpartij in de buurt van de Tattooshop is geweest en nog geen contact met de politie heeft gehad, alsnog contact op te nemen. Mogelijk dat men informatie kan geven die belangrijk is voor het onderzoek.

Men kan met het rechercheteam in contact komen via 0900-8844 of tijdens kantooruren op het politiebureau aan de Griendtsveenweg in Hoogeveen.

Het rechercheteam werkt nog op volle sterkte (ongeveer 30 personen) aan het onderzoek. Het slachtoffer is inmiddels al weer enkele weken uit het ziekenhuis. Hij is meerdere keren gehoord evenals veel getuigen en omwonenden. Over het verloop van het onderzoek wil de politie op dit moment nog geen nadere informatie geven.

Dirk Neef verzorgt m.b.t. dit bericht de voorlichting voor Politie Drenthe.
Tel. 0592-452475 of 06-51 55 7950.