Imtech NV

Persberichten van Imtech-divisies

6 december 2004

EGEM-rapport positief over webformulierentool Imtech ICT

De webformulierentool Universal Forms Server (UFS) wordt in het midoffice rapport van het landelijke overheidsprogramma Elektronische Gemeenten (EGEM) beoordeeld als één van de meest uitgebreide webformulierentools die in Nederland beschikbaar zijn.

EGEM heeft onlangs een onderzoek laten uitvoeren naar de huidige stand van zaken omtrent midoffice systemen voor de lokale overheidssector. Het rapport is opgesteld door M&I/Argitek en geeft een beschrijving van de midoffice architectuur en bijbehorende functies. Een voorbeeld van zo'n functie is een web intake systeem, waarmee producten en diensten middels elektronische formulieren op de website aangevraagd kunnen worden.

Het web intake systeem UFS wordt in het rapport positief beoordeeld. Het behoort tot de top 4 systemen met de meest uitgebreide functionaliteit voor het ondersteunen van de web intake functie.

Ebase Technology is de producent van Redwood Universal Forms Server in Engeland, waar het marktleider is binnen de lokale overheid. In Nederland wordt het product geleverd en geïmplementeerd door Imtech ICT.