Ingezonden persbericht


Persbericht

Hotel mooi veluwe in putten: sterke koerswijziging na aansluiting bij hampshire hospitality & leisure

Putten, 9 december 2004. Temidden van een park van drie hectare uitgestrekt en gevarieerd bosgebied ligt een bijzonder hotel dat gastronomie, gastvrijheid en gezelligheid op vriendelijke wijze combineert: Hotel Mooi Veluwe. Nadat het hotel acht jaar bescheiden op de achtergrond functioneerde, is het na aanstelling van de nieuwe directeur, mevrouw Christa J. Broekhuizen, per juni 2004 getransformeerd tot accommodatie met naamsbekendheid. Recent zijn de ideeën en visies van het hotel in samenwerking met de bekende hotelgroep Hampshire Hospitality & Leisure vertaald in een nóg sterkere identiteit. De prettige, informele sfeer is gebleven en daarbij is het tot Hampshire Inn - Mooi Veluwe omgedoopte hotel gevarieerder en meer veelzijdig geworden.

Nieuwe, bloeiende fase

Hotel Mooi Veluwe is altijd een hotel geweest waar iedere gast een gezicht en naam heeft, en niet wordt behandeld als kamernummer. Met de naamsbekendheid was het wat minder gesteld - niet veel gasten vonden de weg naar het fraaie hotel met gemeende gastvrijheid. Met de komst van Christa J. Broekhuizen, per 1 juni 2004, startte een nieuwe, bloeiende fase. Onder haar bezielende leiding groeit het aantal gasten gestaag. De volgende stap voor Broekhuizen was een jonge, betrouwbare partner te zoeken, vooruitstrevend op het gebied van sales en marketing. Haar uitgebreide hotelverleden bracht haar in contact met diverse hotelgroepen en bij Hampshire Hospitality & Leisure vond ze de juiste know how en uitstraling. Op dit moment wordt de toegevoegde waarde van Hampshire stap voor stap deel van Hotel Mooi Veluwe. Ook de naam kreeg een belangrijke toevoeging en werd gewijzigd in Hampshire Inn - Mooi Veluwe.

Bedrijf met potentieel

De nieuw aangestelde directeur kijkt uit naar de samenwerking met Hampshire Hospitality & Leisure: "Hotel Mooi Veluwe is een bedrijf met veel potentieel, alleen is daar in het verleden weinig mee gedaan. Sinds mijn aanstelling en de aansluiting bij Hampshire krijgt het hotel een enorme injectie. Onze dankbare taak is vervolgens ervoor te zorgen dat Hampshire Inn - Mooi Veluwe zowel regionaal als landelijk een frequent bezocht hotel gaat worden. Hampshire Inn - Mooi Veluwe wil de wereld (weer) laten zien wat het in huis heeft."

Smaakvol, licht en fris

Wie tussen Putten en Garderen over de Gardenseweg rijdt, ziet vlakbij Koudhoorn een groot bord langs de kant van de weg: Hotel Mooi Veluwe. Gasten die dit bord volgen, komen uit bij een gemoedelijk drie sterren hotel dat - verscholen in de uitgestrekte de Speulder- en Sprielderbossen - uitsluitend bestaat uit laagbouw. Een groot deel van de 79 frisse hotelkamers heeft een eigen terras met uitzicht op de Veluwe. Dat maakt dat niet alleen dagjesmensen, maar ook gasten die meerdere dagen in wisselende seizoenen comfort zoeken, hier terecht kunnen. Het hotel is tevens bijzonder geschikt voor zakenmeetings - de diverse aanbiedingen op maat en de persoonlijke bediening maakt dat Hampshire Inn - Mooi Veluwe 'uw tweede kantoor in het groen' is. De totale inrichting is smaakvol, licht en fris en doet recht aan de prachtige omgeving.

Een groeiend aantal hotels in de Benelux en daarbuiten sluit zich aan bij Hampshire Hospitality & Leisure. Zie voor een overzicht van alle aangesloten hotels www.hampshire-hotels.com. Bel voor reserveringen, informatie over arrangementen of brochures naar: Hampshire Hospitality & Leisure 035 - 672 00 77 of bezoek www.hampshire-hotels.com.

Hampshire Hospitality & Leisure is een hotelgroep opgericht in 2001. De groep kent drie merknamen: het topsegment 'A Hampshire Classic Hotel', de viersterren 'Hampshire Hotels' en de comfortabele driesterren 'Hampshire Inns'.