Gemeente Maastricht

Bericht uit Maastricht week 50 / 2004

Hogere waarde Wet geluidhinder

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij voornemens zijn bij Gedeputeerde Staten van Limburg een verzoek in te dienen voor het verkrijgen van een hogere waarde, als bedoeld in artikel 83 van de Wet geluidhinder ten behoeve van 8 geprojecteerde appartementen op het perceel gelegen Burgemeester Cortenstraat 93.

Het ontwerp-verzoek met de daarbij behorende stukken ligt met ingang van 9 december 2004 gedurende 2 weken ter inzage bij het GemeenteLoket van Stadskantoor Maastricht I, Randwycksingel 22. Gedurende deze termijn kan een ieder schriftelijk opmerkingen maken over het ontwerp-verzoek.

De opmerkingen moeten worden gericht aan Burgemeester en Wethouders, t.a.v. de dienst Stadsontwikkeling en Grondzaken, Postbus 1992, 6201 BZ Maastricht. Op dinsdag 21 december 2004 wordt om 16.30 uur in kamer
2.04 ZO (2e verdieping), Stadskantoor Maastricht I, Randwycksingel 22, een openbare zitting gehouden, waarbij een ieder in de gelegenheid wordt gesteld mondeling opmerkingen in te dienen over het ontwerp-verzoek.