TPG POST

Jules Deelder inspireert treinreizigers bij eerste kerstwensen

NS en TPG Post maken het sturen van kerstkaarten extra leuk



Vandaag om half 11 op perron 12 van station Rotterdam Centraal schrijft Jules Deelder zijn eerste levensgrote kerstkaart. NS en TPG Post starten in de sneltrein van Rotterdam naar Arnhem een sympathieke kerstkaartenactie onder het motto:. Wie stuur jij je eerste kerstkaartje?.. Deelder adviseert treinreizigers in een speciale kerstcoupé samen met de Kerstman en collega.s van het dichterscollectief tijdens de treinreis bij het schrijven van leuke kerstboodschappen voor hun dierbaren.
TPG Post en NS bieden treinreizigers vandaag gratis voorgefrankeerde wenskaarten aan. In de trein kom je op die dag kerstpostteams tegen die kerstkaartjes uitdelen die je direct kunt posten in draagbare brievenbussen. De teams reizen tussen 10 en 16 uur mee op de trajecten Haarlem . Maastricht, Den Haag . Venlo en Rotterdam . Groningen. Er zijn tienduizenden kerstkaartjes beschikbaar.
NS maakt er sinds vorig jaar een traditie van om in de decembermaand haar klanten een feestelijk onthaal te bieden. Rotterdam Centraal is dit jaar voor het eerst speciaal in kerstsfeer gebracht. De centrale hal van het station wordt verlicht met meer dan 30.000 lampjes. De versiering is nog tot medio januari te bewonderen. Al jaren sturen Nederlanders gemiddeld zo.n 200 miljoen kerstkaarten in de decembermaand. Iedereen blijkt het deze periode heel belangrijk te vinden om zijn of haar persoonlijke wens of dank kwijt te kunnen op een kerstkaart.

Noot voor de redactie,