ANKO

ANKO zeer verheugd over uitspraak rechter

In het door de Kappersbond FNV / FNV Schoonheidsverzorging en CNV Bedrijvenbond aangespannen kort geding omtrent de invoering van de prepensioenregeling, heeft de rechtbank in het arrondissement Amsterdam de Koninklijke Algemene Nederlandse Kappersorganisatie (ANKO) in het gelijk gesteld.

De ANKO is zeer tevreden over het feit dat zij niet verplicht wordt gesteld tot het invoeren van de prepensioenregeling. De rechter is met de ANKO van mening dat er sprake is van sterk gewijzigde omstandigheden.

De tekst van het vonnis is beschikbaar via www.anko.nl

De Koninklijke Algemene Nederlandse Kappersorganisatie (ANKO)is de belangenbehartiger, vraagbaak en adviseur van de Nederlandse kappersbranche. Wij zijn een vereniging van en voor kapperondernemers die zich door middel van kwaliteit en professionaliteit richting de consument willen onderscheiden. De ANKO stimuleert ontwikkelingen die bijdragen aan kwalitatieve dienstverlening en professioneel kapperondernemerschap. Als overkoepelende organisatie houden wij onze leden voortdurend op de hoogte van alle relevante ontwikkelingen en trends in de kappersbranche. De ANKO heeft ruim 6300 leden.