PERSBERICHT - 2004-11-23

Persuitnodiging ultieme orchideeënervaring in Flevoland

Volgens het Bloemenbureau Holland Trends is de absolute bloementrend van dit moment de tropische plant. De felle kleuren van exotische planten creëren een opvallend effect in het interieur. De orchidee met haar exotische uitstraling en felle kleuren is een van deze tropische planten, die in 2004 weer helemaal terug van weggeweest is! Graag nodigen wij uit daarom juist nu uit voor een ultieme orchideeënervaring op 9 december 2004.

In Flevoland bevindt zich een van de grootste orchideeënexposities van Europa. Uitgegroeid vanuit een kwekerij, trekt de Orchideeën Hoeve tegenwoordig met drie showtuinen jaarlijks zon 150.000 bezoekers. De showtuinen zijn in december bijzonder aantrekkelijk, want de orchidee komt weer in bloei. De orchidee is namelijk een korte-dag-bloeier, dat wil zeggen dat als de dagen korter zijn (najaar, winter en voorjaar) de orchideeën het rijkst bloeien.

Tijdens de kerstdagen wordt de expositie met kerstversiering, kaarsjes en veel lichtjes tot iets magisch verheven. U kunt hier een voorproefje van krijgen. Wilt u kennis maken met deze bijzondere plek in Flevoland, stuurt u dan bijgaand antwoordformulier vòòr 30 november 2004 via fax of mail retour.

Programma:
13.30 uur Koffie met welkomstwoord
13.45 uur Het verhaal achter De Orchideeënhoeve 14.15 uur Wandeling door showtuinen
15.00 uur Kijkje in de kwekerij
15.15 uur Creatief met orchideeën
16.00 uur Drankje en een hapje in kerstsfeer

Klik hier voor persuitnodiging en aanmeldingsformulier >