Ingezonden persbericht

Internet reiscommunity WereldWijzer komt met eigen nieuwsdienst

UTRECHT, 20041209 -- De populaire reisforumsite WereldWijzer.nl komt met een eigen nieuwsdienst. Deze extra service zal de bezoekers van de reisforums op de hoogte houden van het laatste reisnieuws uit de gehele wereld. Naast het laatste reisnieuws zullen er ook columns geplaatst worden over het dagelijks leven van verschillende Wereldreizigers.


"Naast de vele forums willen wij de bezoeker nog iets extra's bieden, dat gaan wij nu doen in de vorm van een interactieve nieuwsdienst", aldus Riemer Coolen, sitemanager van WereldWijzer. "De bezoeker kan op ieder bericht een reactie plaatsen en zo zijn of haar mening geven over een bepaald onderwerp."

WereldWijzer is een forumsite waar men allerhande informatie kan vinden over reizen over de gehele wereld. Er zijn forums over reizen naar Turkije tot reizen naar Thailand en India. Het forum over wintersport en het forum voor mensen die in het buitenland willen gaan wonen en werken, of dit al doen, zijn ook populaire ontmoetingsplaatsen voor reizigers.

Maandelijks bezoeken ongeveer 60.000 reizigers de site verschillende forums. Door middel van de nieuwe nieuwsdienst krijgt de reiziger nog meer informatie over een bepaald land of over een bepaalde reis die hij/zij wil gaan maken.




Ingezonden persbericht