Persbericht

Amsterdam, 9 december 2004

ING is voornemens Freeler aan KPN te verkopen

ING en KPN hebben een intentieverklaring getekend voor de overname van internetaanbieder Freeler door KPN. Freeler zal onderdeel gaan uitmaken van KPN-dochter Planet Media Group NV.

Op initiatief van ING Bank, Nationale-Nederlanden en Postbank is Freeler in september 1999 van start gegaan. Freeler heeft rond de 60 medewerkers in dienst en ruim 145.000 actieve klanten.

ING is er van overtuigd dat de continuïteit en de kwaliteit van de dienstverlening aan de klanten van Freeler met deze voorgenomen transactie is gewaarborgd.

Planet Media Group voert de merken Planet Internet en Het Net. De internetaanbieder heeft rond de 240 medewerkers in dienst en 1.352.000 klanten

De transactie wordt naar verwachting begin 2005 afgerond.

Informatie voor de pers: Dailah Nihot , 020 541 6516, dailah.nihot.@ing.com

ING Groep is een wereldwijd opererende financiële instelling van Nederlandse oorsprong, actief op het gebied van bankieren, verzekeren en vermogensbeheer. ING heeft meer dan 60 miljoen particuliere, zakelijke en institutionele klanten in ruim 50 landen. Met meer dan 112.000 medewerkers omvat ING een grote verscheidenheid aan toonaangevende bedrijven die steeds vaker hun klanten onder de merknaam ING bedienen.

ING Groep N.V.