2e persbericht van donderdag 9 december 2004

Eindhoven 09-12-2004 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Poging beroving bejaarde man

Donderdagmorgen rond 10.45 uur heeft een nog onbekende man geprobeerd een 79-jarige Eindhovenaar van zijn tas te beroven. De Eindhovenaar had zijn auto geparkeerd aan de Tenierslaan toen er man met auto bij hem stopte. Hij gaf de bejaarde man twee leren jassen cadeau. Als compensatie wilde de gulle gever iets voor de benzine van zijn auto. Toen de Eindhovenaar de jassen teruggaf pakte de man snel naar de tas van de bejaarde maar die wist te voorkomen dat de man er met de tas vandoor kon gaan. Hij belde de politie waarop de dader vluchtte.

Oirschot: Inbraken

Bij een inbraak in een bedrijf aan de Sint Jorislaan zijn donderdagmorgen rond 6.45 uur drie computerkasten weggenomen. Er is een ruit vernield.

Bij een benzinestation aan de Spoordonkseweg hebben inbrekers afgelopen nacht geprobeerd in te breken. De deur was echter goed beveiligd waardoor de inbrekers zonder buit zijn vertrokken.

Eersel: Verkeersongeval

Donderdag rond 9.00 uur is op de kruising Laaghuizerweg en de Postelseweg een 56-jarige vrouw uit Eersel gewond geraakt. Zij was met de bromfiets en reed op de Postelseweg. Een 52-jarige automobilist uit Eersel verleende de vrouw geen voorrang. De vrouw is met beenletsel naar het St Anna ziekenhuis gebracht.

Best: Auto gestolen

In de nacht van woensdag op donderdag is in Best aan de Leemkuilen een grijze Opel Kadett met het kenteken ZJ-61-FS gestolen.