Ryanair

News Release

09.12.04

RYANAIR OVERSPOELT DOOR VOLARE-PILOTEN OP WERVINGSDAG

Ryanair, Europa's Nr. 1 low fares airline heeft vandaag veel ex-Volare piloten ontmoet om ze een mogelijkheid te bieden om voor Europa's Nr.1 low fares airline en Europa's Nr.1 earnings airline te gaan werken.

David Gering, Directeur Ryanair Benelux zie hierover vanmiddag:

"Na het helpen van 30.000 gestrande Volarepassagiers door het weggeven van gratis tickets, heeft Ryanair nu ook zekerheden aangeboden aan piloten van Volare. Alleen al in de eerste paar uur zijn op de wervingsdag in Venetië al meer dan 50 piloten komen opdagen. Aan het einde van de dag verwachten we dan ook meer dan 100 piloten gesproken te hebben. Bij Ryanair kunnen de piloten rekenen op een gezonde toekomst bij Europa's snelstgroeiende en best-betalende luchtvaartmaatschappij. Alle Volare-piloten zijn van harte welkom en we kijken ernaar uit om ze een gezonde toekomst bij Ryanair te kunnen aanbieden."

"Daarnaast voert Ryanair onderhandelingen met diverse Italiaanse luchthavens waar banen op de tocht staan als gevolg van de ondergang van Volare. Als deze onderhandelingen succesvol verlopen, zullen nog meer banen worden gered. Bovendien krijgen Italianen dan een nog groter aanbod van goedkope routes van Europa's Nr.1 low fares airline."