Gemeente Den Haag

december 2004
Feestelijke presentatie welzijnswerk in Den Haag (10 december)

Zaterdag 18 december 2004 is het feest in het Stadhuis van Den Haag. De Haagse welzijnsorganisaties presenteren zich op deze dag in het Atrium. Voor jong en oud zijn er workshops, optredens en een informatiemarkt over de activiteiten van de welzijnsorganisaties. Wethouder Klijnsma van Welzijn opent de dag om 13.00 uur en Paula Udondek verzorgt de presentatie.

Ieder jaar kunnen inwoners van Den Haag kennismaken met de Haagse welzijnsorganisaties en hun activiteiten. Dit jaar is het thema 'Welzijn in beeld'. Van 12.00 tot 17.00 uur geven de organisaties via folders en beeldmateriaal informatie over cursussen, hulpverlening, activiteiten voor jong en oud en mogelijkheden voor ontmoeting en ontspanning.

De hele middag zijn op het podium optredens voor jong en oud. De optredens variëren van streetdance, Senegalese percussie en rap & hiphop tot een smartlappenkoor en tai chi & chi kun. Bezoekers kunnen workshops volgen, zoals schilderen en djembe. Er is voor de kinderen onder meer een kindermodeshow, schminken en een luchtkussen. De toegang is gratis.