Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
november 2004

DINNER FOR ONE 10 DECEMBER IN PREMIÈRE

Feestje van de dronken butler tot en met oudejaarsdag in de Konkinklijke Stadsschouwburg

Deze befaamde, van oorsprong Britse, cabaretsketch is het verhaal van een dame van grandeur en haar butler aan een rijkelijk gedekte tafel.

Op oudejaarsdag viert Miss Sophie haar 80ste verjaardag. Om het nieuwe jaar feestelijk in te luiden, omringt ze zich met al haar vrienden en familieleden. Miss Sophie's dierbare genodigden zijn echter reeds overleden. De butler bedient de imaginaire gasten naar hartelust en voorziet ze van drank en spijs. Hij kruipt in de huid van de verschillende gasten en houdt de conversaties levendig. Wat gaat er over tafel tijdens dit dinner for one?

Regisseur Guusje Eijbers blaast deze cult-klassieker nieuw leven in. Dinner for One is een hilarische familievoorstelling met een toepasselijke dosis tragedie. Wivineke van Groningen en Han Oldigs tracteren het publiek op een smakelijk schouwspel.

Dinner for One is een korte hilarische familievoorstelling met de mogelijkheid vooraf een verrassend diner te genieten van 8 t/m 30 december in de Koninklijke Stadsschouwburg, Den Haag. Kaarten via 0900 - 345 67 89 of 0900 - 0191 (Uitlijn). Meer info: www.ks.nl

Regie: Guusje Eijbers

Cast :

Wivineke van Groningen Miss Sophie
Han Oldigs Butler

Van de makers en bedenkers van de succesvolle theatervoorstellingen 'Godfried Bomans, een opgewekt mens' en 'Dolf Brouwers, ben ik dat?'.

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht