Politie Zeeland


Z-11177-2004 Aanrijding in Oostburg

In de Langestraat in Oostburg vond zaterdag omstreeks 12.20 uur een aanrijding plaats.
Een 25-jarige automobilist uit Breskens reed over de Langstraat, komende uit de richting van de Grote Beer. Nadat hij een moment had stilgestaan voor een voor hem naar een parkeerplaats afslaande auto, reed hij verder en week teveel uit naar links. Hij kwam daarbij frontaal in botsing met een 43-jarige fietsende vrouw uit Oostburg. De vrouw kwam ten val en liep een hoofdwond op. Zij werd overgebracht naar het ziekenhuis. De fiets en de auto raakten beschadigd.


Z-11178-2004 Aanrijding in Zuiddorpe

Op de kruising Hoofdweg noord / Provincialeweg bij Zuiddorpe vond zaterdag om 09.50 uur een aanrijding plaats.
Een 41-jarige automobilist uit de gemeente Terneuzen reed over de Hoofdweg noord, komende uit de richting van Zuiddorpe. Hij verleende op de kruising geen voorrang aan een voor hem van links komende 30-jarige bestuurder uit dezelfde gemeente. Bij de aanrijding liep de 41-jarige bestuurder onbekend letsel op. Hij werd overgebracht naar het ziekenhuis. Twee inzittenden van 29 en 2 jaar uit de auto van de 30-jarige bestuurder werden ter observatie eveneens naar het ziekenhuis gebracht. Allebei de auto's raakten beschadigd.


O-11179-2004 Inbraak in bedrijfsgebouw

In de nacht van vrijdag op zaterdag werd gepoogd in te breken in een bedrijfsgebouw aan het Groene Weegje in Zierikzee.
Uit het gebouw is, voor zover bekend niets weggenomen.


O-11180-2004 Mishandeling

Een 39-jarige man uit Yerseke werd zaterdag tussen 02.00 en 02.15 uur in zijn woning door enkele onbekenden mishandeld.
De man hoorde stemmen in de gang van zijn woning en ging kijken. Hij werd door de onbekenden diverse keren geslagen en na enkele minuten liepen zij de woning weer uit. De bewoner, die een hoofdwond en letsel boven zijn ook opliep, heeft aangifte gedaan van mishandeling. De politie heeft de zaak in onderzoek.





Politie Zeeland