ST.SINGER MEMORIAL FOUNDIATION

Singer Laren veilt stoel van Mick Jagger en andere coryfeeën Zondag 12 december 14-16 uur
Voorbezichtiging vanaf 13 uur
Veilingmeester: Diederik Westerhuis, directeur Sotheby's

Singer Laren organiseert een veiling van voormalig foyer meubilair, dat recent werd vervangen. Het oude meubilair weerspiegelt de roemruchte bijna vijftigjarige geschiedenis van Singer. Nationale en internationale beroemdheden genoten de ongeëvenaarde gastvrijheid van de unieke Singer foyer. Onder hen waren koninklijke gasten, theaterberoemdheden, kunstenaars, musici, schrijvers en vele anderen en allen hebben op de klassieke oud-Hollandse knopstoelen gezeten.

Inmiddels is iedereen vergeten dat niemand minder dan Mick Jagger ooit in Singer Laren was én Keth Richards; Boudewijn Büch kwam er voor op zijn solex uit Den Haag. Maar ook Olivia Newton John, Julien Clerc, Sandy Shaw, Dave Brubeck, Roy Orbison en recenter Monty Alexander en Toots Thielemans.
Nationale grootheden als Bernard Haitink, Godfried Bomans, Willem Sandberg, Mies Bouwman, en Henk van Os. Talloze topacteurs en
-actrices en een keur van Nederlandse artiesten en kunstenaars, waaronder Ramses Shaffy, Karel Appel, Willem Duys, Anton Pieck, Anne Wil Blankers, Alexandra Radius, Carel Willink, Conny Stuart, Bert Haanstra, Wim Sonneveld en vele anderen.
Topstukken zijn de echte 'Larense' stoelen van Anna Singer, Jacob Dooijewaard en Wouter Hamdorff en die van leden van de koninklijke familie.

Deze unieke genummerde meubels worden nu geveild ten bate van het goede doel. De opbrengst komt volledig ten goede aan Singer Laren.

De volledige lijst met lotnummers staat op www.singerlaren.nl.

Betaling aan de kassa contant, PIN. Credit Card (EuroCard, VISA, AMEX)
Gelieve na afloop uw goederen direct af te halen. Veilingvoorwaarden liggen ter inzage tijdens de veiling.

Wijzigingen voorbehouden

Om enigszins te zijn voorbereid op de toeloop, gelieve uw komst vooraf te melden aan veiling@singerlaren.nl

Noot redactie: meer informatie Saskia Bekke, SBekke@singerlaren.nl,
035 539 39 50


06 dec 04 12:07