Eemland noord 13.30 uur

Utrecht 12-12-2004 - Nieuwsberichten district Eemland noord

Vechtpartij tijdens voetbal

EEMNES Tijdens een wedstrijd in het kader van de zaterdagcompetitie is inde middag een vechtpartij ontstaan tussen de spelers van de voetbalvereniging SV Eemnes en van Voorland 1 uit Amsterdam. Gedurende de wedstrijd werd de sfeer grimmig en gingen spelers elkaar te lijf. Hierdoor raakten 3 spelers van Eemnes gewond en hebben zich laten behandelen in het ziekenhuis.

De politie werd ingeschakeld toen de gewonde spelers en het team van Voorland al waren vertrokken. Wel waren leiding van de beide clubs aanwezig. De zaak zal aanhangig worden gemaakt bij het KNVB. Op grond van deze rapportage en door de politie nog op te nemen aangiften en getuigenverklaringen zal de politie haar strafrechtelijk onderzoek bepalen.

Achtervolging brommerrijder

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag rond 05.00 uur een 22-jarige man uit Eemdijk bekeurd voor het rijden op een bromfiets zonder helm en aangehouden op verdenking van het rijden onder invloed van alcohol. De agenten zagen de jongen op de Hoekstraat wegrijden zonder helm. De achtervolging werd ingezet en via de Westdijk werd net voor de Eemdijk de brommerrijder tot stoppen gedwongen. Bij een ademanalyse op het bureau bleek de verdachte met 635 ug/l te hebben gereden. Zijn rijbewijs werd ingevorderd en hij heeft een dagvaarding ontvangen.