Rijn & Venen, 13.30 uur

Utrecht 12-12-2004 - Nieuwsberichten district Rijn & Venen

Verkeersongeval met letsel

WOERDEN Op zaterdag 11 december omstreeks 17.15 uur kwamen op de Boerendijk voor de kruising met de Esdoornlaan drie automobilisten met elkaar in botsing.

Een 38-jarige automobiliste uit Zoetermeer met een 35-jarige vrouw uit Woerden als bijrijder wilde rechtdoor rijden, maar moest wachten voor een afslaande auto. Een 28-jarige automobiliste uit Woerden reed achter haar en stopte. Een 39-jarige automobilist uit Utrecht kwam achter hen aanrijden en botste boven op deze voorgangers. De vrouwen uit de voorste auto hadden nekletsel en zijn per ambulance naar het UMC in Utrecht en het Hofpoortziekenhuis in Woerden vervoerd.

Vernieler aangehouden

MAARSSEN Vrijdagavond om 22.00 uur troffen agenten midden op de Floraweg een door de bestuurder verlaten personenauto met schade aan. Door aangetroffen sporen werd al snel duidelijk dat de auto op de Schoolstraat in Vleuten tegen een verkeerszuil was aangereden.

Even later, om 22.40 uur kreeg de politie de melding dat een gewonde man op het Bisonspoor stond en de weg naar Vleuten vroeg aan voorbijgangers. Om 22.50 uur werd de man, een 37-jarige inwoner van Maarssen, op de Verbindingsweg aangetroffen en aangehouden voor het verlaten van een plaats van een ongeval. Daarnaast bleek de man in de tussentijd ook nog een geparkeerde taxi op het Kamelenspoor vernield te hebben en hij bleek te hebben gereden met een ongeldig verklaard rijbewijs. Hij is ingesloten op het politiebureau en proces-verbaal is opgemaakt.