Gemeente Tilburg

04235

Datum
13 december 2004

Bouwplan Piusplein/ Clercxstraat

Op de hoek Piusplein / Clercxstraat is de bouw klaar van een aantal commerciële ruimten en 25 appartementen. In de commerciële ruimten zijn inmiddels Albert Heijn en het Kruidvat gevestigd. Aansluitend op deze eerste fase is de tweede fase nu nog in uitvoering. Het gaat daarbij om commerciële ruimten met daarboven acht appartementen.

Onlangs heeft er op verzoek van enkele buurtbewoners een gesprek plaatsgevonden met Albert Heijn. Hierbij was ook een projectleider van de gemeente aanwezig. De aanleiding voor dit gesprek waren vragen en bezorgdheid van buurtbewoners over de bevoorrading en overlast rondom de vestiging van AH. Het gesprek was bedoeld om problemen en onduidelijkheden rondom de vestiging van AH te bespreken. Alle partijen waren over de uitkomst van dit gesprek positief. De gemeente heeft toegezegd om, ter afronding van de bouw, éénmalig deze bewonersbrief te verspreiden. Hierin zetten we voor u op een rijtje met wie u contact kunt opnemen als er in de komende periode onverhoopt problemen zijn als gevolg van de nieuwbouw.

Bij de bouw van dit complex zijn, zoals gezegd, meerdere partijen betrokken. Klachten of problemen kunt u rechtstreeks aankaarten bij de veroorzaker hiervan. Als overlast een gevolg is van de gebruikers van de commerciële ruimten, dan raden wij u aan ook de manager van de betreffende winkel hierop aan te spreken. Als u uw klacht ook bij de gemeente wilt indienen, dan kunt u het Centraal Meldpunt bellen. Het telefoonnummer is 0800- 1920 (gratis). Uw klacht wordt opgenomen en ook geregistreerd. Voor eventuele parkeerovertredingen, kunt u rechtstreeks contact opnemen met de politie. Het telefoonnummer is 0900-8844.

Meer informatie
Heeft u nog vragen over deze bewonersbrief dan kunt u contact opnemen met Angelique van Dijk, projectleider bij de gemeente. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 542 86 28 of email angelique.van.dijk@tilburg.nl.


---- --