Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Komende dinsdag staat de op een na laatste Haags Pop Podium Avond van dit jaar gepland. In café De Paap zijn dan optredens van de bands Treeskin en The Saturnine.

Treeskin is een jonge Haagse band met diverse leden van de in 2001 opgeheven coverband MBMT. De muzikanten spelen als sinds 1995 samen en startten destijds als een schoolband. Inmiddels is de groep uitgegroeid tot een hecht rockkwartet. Tijdens de concertavond in De Paap presenteert de band een nieuwe CD. Dit mini-album valt vooral op door de verscheidenheid van de nummers, variërend van poppy gitaarmuziek tot een stevig rocknummer.

The Saturnine wist enkele maanden geleden al indruk te maken met hun demo 'Within Without'. De groep werd begin dit jaar opgericht door twee ex-leden van de band Daeonia. Samen met leden uit Wowbeggar, Jambone en Sun Caged is een nieuwe indrukwekkende rockband ontstaan.

Het eerste concert start komende dinsdag 14 december om exact 22.00 uur. Café De Paap is gevestigd aan de Papestraat 32 in Den Haag. De Haags Pop Podium Avonden worden om de twee weken georganiseerd door het gelijknamige radioprogramma dat zondagavond tussen 18.00 en 22.00 uur wordt uitgezonden op 92.0 Stads Radio Den Haag.

Relevante links:
http://www.haagspoppodium.nl
http://www.depaap.nl
http://www.the saturnine.com
http://www.treeskin.nl