APPEL BUSINESS SUPPORT / TMOC

Première debuut album Zanger-Entertainer Ger Vos in de Rotterdamse Kuip.

Nieuwegein, 3 december 2004. Op 15 december 2004 introduceert de Brielse Zanger Entertainer Ger Vos zijn eerste cd album: Ger Vos - Welcome 2 My World. Het nieuw opgerichte platenlabel TMoC (The Making of Company) brengt de eerste cd uit. Welcome 2 My World ligt vanaf 13 december in de winkel. De cd première is tijdens het Rijnmond Business CliniClowns gala in het congrescentrum van de Rotterdamse Kuip. Het album is speciaal voor deze gelegenheid geproduceerd in Studilio, een studio aan de rand van Den Haag. Ger zal tijdens dit benefiet gala voor de top van het zakenleven en vele celebrities een concert geven waarbij de romantische liedjes van zijn nieuwe album centraal staan.

Na ruim 23 jaar actief te zijn in het entertainment vak, waarvan de laatste 5 jaar als full-time professional is het eindelijk zo ver. Het debuut album van Ger Vos. Ger is voor velen, waaronder de internationale jet set, al lang geen vreemde meer. Zo treedt hij al jaren op, zowel nationaal als internationaal (Cannes, Monaco, Marbella) met de beste muzikanten van Nederland.

Ger: '....Ik weet dat het lang geduurd heeft, maar ik heb vanwege mijn vele optredens in binnen en buitenland gewoon geen tijd gehad om de studio in te gaan. Omdat ik samen met Kees van 't Zelfde en Laurens Appel een gala organiseer op 15 december voor de CliniClowns en ik daar een concert ga geven, zijn Laurens en ik op het idee gekomen om een album uit te brengen. De voor het gala geselecteerde en opnieuw gearrangeerde liedjes klonken, met medewerking van de beste muzikanten van Nederland, zo goed dat we ze daarom graag aan een cd wilden toe vertrouwen...'

Leontien van Moorsel- Arnold Vanderleyden - Erwin Wennemars - Frank de Boer - Ad Janssen

Het gala waar de CliniClowns centraal staan, zal in het teken staan van kerst. Speciaal voor deze gelegenheid wordt het congrescentrum van De Kuip omgebouwd in een Dickensachtige sfeer. Gedurende de avond zal er een veiling plaats vinden met o.a. stukken van bekende sporters. Leontien Zijlaard - Van Moorsel zal hoogst persoonlijk het shirt veilen waarin ze een gouden plak heeft gewonnen tijdens de olympische spelen in Athene. Verder wordt er een boxing clinic geveild van Arnold Vanderleyden. Ook kunnen de ruim 150 genodigden bieden op het schaatspak van Erwin Wennemars waarin hij wereldkampioen is geworden. En omdat het Nederlands elftal van iedereen is, ook in Rotterdamse Kuip, heeft Frank de Boer zijn 100ste interland shirt beschikbaar gesteld voor de veiling. Oranje speelde die dag een EK kwalificatie wedstrijd tegen Tsjechië. Ad Janssen, TROS TV kok en patron cuisinier meesterkok van het Kasteel van Rhoon zal de gasten verwennen met een speciaal voor deze gelegenheid samengesteld surprise menu. De avond wordt gepresenteerd door TV Rijnmond ster Suzanne Mulder.

Noot voor de redactie (