Time : 5:50:29 PM
Date : Thursday, December 09, 2004
Sender Name: Kinepolis Group

Cinémanie & Timotheus vzw presenteren een "Film met Intuïtie"

Timotheus project, een intuïtief filmproject Cinémanie, het betere filmprogramma van Kinepolis Group, & Timotheus vzw slaan de handen in elkaar voor het Timotheus project, een intuïtief filmproject. Veel goede films belichten één of ander energetisch of intuïtief aspect van het leven. Meestal halen deze films nooit de filmzaal wegens te moeilijk, te spiritueel of te controversieel.

Vanaf 15 december draait in 4 Kinepolis bioscopen (Gent, Hasselt, Antwerpen en Brussel) maandelijks een "Film met Intuïtie". De filmkeuze nodigt uit om achter de beelden te kijken en de wetten van het spirituele universum van de filmregisseur te herkennen. Klank, filmbeeld en een inspirerende filmfiche bieden de kijker een bewustzijnsverruimende ervaring die later kan uitgediept worden tijdens een vormingsdag bij Timotheus.

Cinémanie
Cinémanie, de betere filmprogrammatie van Kinepolis Group, wil de bioscoopbezoeker tussen al het blockbustergeweld door ook eens laten genieten van de intimistische sfeer van de 'andere film'.