Gemeente Tilburg

Datum
13 december 2004

Kerstboom op de Heuvel zorgt weer voor sfeer

Bij een stad als Tilburg hoort zo rond de feestdagen een gezellige sfeer in het centrum. Extra koopavonden, lampjes in de bomen, een kerststal, maar eigenlijk ook een echte kerstboom op de Heuvel. De redactie van het televisieprogramma Afzender Gemeente Tilburg heeft daarom voor het derde jaar op rij het initiatief genomen een kerstboom te plaatsen. Met de kerstboom op de Heuvel maakt de redactie van Afzender Gemeente Tilburg het bovendien mogelijk om wethouders, fractievoorzitters, gemeenteraadsleden, medewerkers van de gemeente Tilburg en inwoners van Tilburg zelf een nieuwjaarswens, in de vorm van een kerstbal, in de boom te hangen.

Nieuwjaarswens
Het ophangen van de kerstballen met nieuwjaarswens in de kerstboom op de Heuvel gebeurt op woensdag 15 december vanaf 15.00 uur. Alle Tilburgers zijn van harte welkom om hun nieuwjaarswens in de boom te hangen. Het tv-programma Afzender Gemeente Tilburg maakt hiervan opnames en die zijn te zien op donderdag 23 december en donderdag 30 december (herhaling) op Regio TV.

Afzender Gemeente Tilburg is het televisieprogramma van de gemeente Tilburg en brengt nieuws, achtergronden en discussie over wat er leeft in Tilburg en de Tilburgse politiek. Het is iedere donderdag te zien op Regio TV vanaf 19.00u tot 01.30 u. Het programma wordt elk half uur herhaald.

Voor de pers:
De kerstboom op de Heuvel wordt mogelijk gemaakt door de gemeenteraad, Hotel Ibis en het tv-programma Afzender Gemeente Tilburg.

Uiteraard bent u ook welkom om aanwezig te zijn bij het ophangen van de nieuwjaarswensen op woensdag 15 december; om 14.30 uur gebeurt dit door burgemeester Vreeman en vanaf 15.00 uur door de wethouders, de gemeenteraad en de inwoners van Tilburger.

Meer informatie: