Politie Hollands Midden

Bodegraven Heggen in de brand

Dinsdagavond, 14 december, hebben opnieuw twee heggen in de brand gestaan. Even voor 19.30 uur werd een brand gemeld aan de 1672-laan. Een half uur later werd de tweede, aan het Oranjeplantsoen gemeld. De brandweer moest voor beide branden ter plaatse komen om deze te blussen.

Gouda - Inbraken De politie is een onderzoek begonnen naar 11 inbraken in woningen en winkels. De meeste van de inbraken vonden overdag plaats. De buit bestond onder meer uit geld, laptops, sieraden, mobiele telefoons, (bank)passen en een frontje van een autoradio. Men kwam de woningen binnen na het forceren van deuren en ramen. De politie heeft nog geen aanwijzingen in de richting van dader(s). Tussen 11 en 13 december werd er ingebroken in een woning aan de Koningin Wilhelminaweg. In de nacht van 13 op 14 december kreeg een woning aan de Tollenstraat bezoek. Op dinsdag 14 december werd op klaarlichte dag ingebroken in woningen aan wederom de Koningin Wilhelminaweg, de Woudstraat, de Lazaruskade, het Crocuspad en het Populierenpad. De afgelopen nacht vonden inbraken plaats in een woning aan de Bockenbergstraat en de Cronjestraat. Ook werd er deze nacht nog ingebroken in een bloemenwinkel en een kledingwinkel aan de Poldermolendreef en het Middenmolenplein.

Haastrecht - Camper vernield Bij een inbraak in een oude boerderij aan de Goudseweg en de aanpalende schuren werden aan een in een schuur gestalde camper vernielingen aangebracht. De inbraak vond plaats tussen maandag 13 en dinsdagmorgen 14 december. Via de sloopboerderij kwam men in de schuur. Van de daar gestalde camper werden alle ramen en het interieur volledig vernield. De daders hebben vermoedelijk ook enige tijd over het terrein van de boerderij gereden met een auto die daar eveneens was geparkeerd. Uit de schuur zijn vermoedelijk ook enkele goederen gestolen. De politie die een onderzoek is begonnen vraagt mensen die mogelijk die dag of avond bij of op het terrein iets hebben gezien dit aan de politie door te geven. Zij kunnen bellen met de politie in Haastrecht via 0900-8844 (lokaal tarief)

------------------------------------ einde berichten ---------------------------------------------------------

Postbus 4240 ( Hollands Midden 2350 CE Leiderdorp ( Bureau Communicatie Telefoon 071-5459801 Fax 071-5459326


Datum: 15 december 2004

(



Bureau Communicatie Telefoon 071 - 5459800 Fax 071 - 5459326 ---- --